SCALAMID ÔÇô un material, multe aplicatii!

de

Placile de fibrociment Scalamid sunt placi aglomerate de fibrociment printate digital. Panourile SCALAMID asigur─â o izolare termic─â ╚Öi acustic─â foarte bun─â a cl─âdirii. Compozi╚Ťia materialului asigur─â, de asemenea, o bun─â circula╚Ťie a aerului, prevenind formarea de mucegaiuri sau ciuperci.

Panourile SCALAMID┬áasigura o finisare decorativ─â de ├«nalt─â clas─â a fatadelor cl─âdirilor. Datorit─â propriet─â╚Ťilor sale, pot fi utilizate in sistemele de fa╚Ťade ventilate.

Placile de fibrociment SCALAMID nu se decoloreaz─â ╚Öi nu se estompeaz─â, chiar ╚Öi ├«n cazul expunerii pe termen lung la radiatiile UV. In urma expunerii influen╚Ťei temperaturilor extreme (de la -40╦ÜC la + 60╦ÜC), materialul nu este supus deterior─ârii sau deform─ârii.

Pl─âcile de fibrociment SCALAMID sunt produse pe ma╚Öina Hatschek, sunt plasate ├«ntr-o pres─â hidraulic─â de ├«nalt─â presiune, unde sunt presate ╚Öi apoi uscate cu aer. Suprafa╚Ťa pl─âcii este neted─â ╚Öi mat─â. Toate sc├óndurile sunt ╚Ölefuite pe ambele p─âr╚Ťi. Pe partea superioar─â pl─âcile sunt finisate cu un strat dublu de acrilic, agent de dispersie ╚Öi tratat suplimentar cu UV, astfel ├«nc├ót suprafa╚Ťa s─â fie rezistent─â la zg├órieturi ╚Öi murd─ârie. Acest tip de tratament face ca suprafa╚Ťa pl─âcii s─â fie rezistent─â, rezistent─â la zg├órieturi ╚Öi o acoper─â cu un strat anti-graffiti. Partea cealalt├ú a pl─âcii este finisat─â cu cear─â de polietilen─â.

Placa de fibrociment SCALAMID ┬áeste acoperit─â complet cu vopsea polimeric─â care con╚Ťine nanocomponente selectat─â dintre culorile standard ╚Öi peste 2000 de culori NCSRc ╚Öi RAL. Drept urmare, pl─âcile au o suprafa╚Ť─â neted─â care este rezistent─â la mu╚Öchi, murd─ârie ╚Öi impacturi. Utilizarea vopselelor polimerice anorganice permite ob╚Ťinerea rezisten╚Ťei la radia╚Ťiile UV.

Asa cum am mentionat mai sus, placile de fibrociment Scalamid au nenumarate proprietati, ele fiind perfecte  pentru placarile exterioare, dar si pentru cele interioare. Aceste placi de fibrociment sunt extrem de  versatile, fiind  potrivite atat pentru designul sobru al cladirilor de birouri, cat si pentru cel jucaus al camerelor de copii.

Alege si tu calitatea placilor de fibrociment Sclamid si da culoare proiectului tau cu  cele mai inedite si indraznete printuri digitale. Cu o paleta larga de culori si modele, placile de fibrociment Scalamid sunt potrivite pentru orice proiect. cc