Se întâmplă din nou. Pentru a treia oară consecutiv, Untold va avea loc la Cluj.

de

 Fără dubii acesta este cel mai mare festival muzical organizat în România . 2017 este cel de-al 3-lea an în care cel mai râvnit spectacol cu unii din cei mai mari artiști are loc pe Cluj Arena. Având capacitatea de 30.200 de lucuri, cele mai multe fiind acoperite, este mai mult decât potrivită pentru un astfel de eveniment.

În anul 2015 a avut loc prima ediție Untold  România. Au fost prezenți mai mulți de 240.00 de oameni, atât din România cât și din străinătate. A durat 4 zile și cu aproximație în fiecare seară au participat în jur de  60.00 de spectatori.

La cea de-a două ediție a festivalului, în 2016 au participat 5 nume importante a unor artiști ce au fost împărtășite fanilor în luna ianuarie. Acestea sunt :Tiësto, Hardwell , Afrojack, , Armîn van Buuren , Martin Garrix. Festivalul s-a desfășurat pe 10 scene și a durat 4 zile.

Anul acesta, în 2017 are loc a 3-a ediție și se pare că sunt cu toții nerăbdători.

 Va avea loc în perioada 3-6 august.

Biletele au fost puse în vânzare anul trecut în luna noiembrie și până în decembrie au fost cumpărate aproximativ 27.000 de exemplare. Pe lângă rezervarea biletelor, iubitorii de asemenea concerte cu asemnea amploare și-au rezervat cazare la hotelurile și pensiunile din zonă.

Deci Clujul este rezervat !

Pe lângă posibilitatea de cazare, este pusă la dispoziție varianta de camping. Există sute de locuri bine organizate, amenajate dar si supravegheate video.

O altă serie de 10.00 de bilete a fost diponibila din ianuarie, ora 18:00.

Prețul special este de 350 lei, pentru abonament, iar pentru biletul de o singură zi este de 200 lei, prețuri plus taxe, pentru cei ce sunt intregistrati cu un cont pe site-ul festivalului.

Pentru cei  ce nu se pot autentifica cu un cont, există prețuri fără nici un fel de reducere acestea fiind de 550 lei plus taxe și respectiv 250 lei plus taxe.

Puține dintre cele mai iubite și așteptate nume de către spectatori au fost anunțate de către  organizatori, acestea fiind : Armîn van Buuren, Afrojack Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Steve Aoki,  Axwell& Ingrosso și Hardwell.

Pe lângă aceștia vor fi prezente alte aproape 200 de nume cunoscute in genul live acts, house și tehno.

Acest festival, singurul de acest gen și de această amploarea a influențat Clujul dar și România,  atât din punct de vedere financiar cât și în ceea ce privește turismul.

În 2 ani, Untold Romania a avut parte de zeci de mii de participanți, mai mult de 15% reprezentând oameni veniți din străinătate.

 În urma amintirilor rămase de anul trecut, din vina impactului vizual, emoțional și bineînțeles muzical, majoritatea sunt de părere că ediția de anul acesta nu trebuie ratată.