Serverele dedicate de la Mxhost, alegerea ideala pentru afacerea si clientii tai

de

Lansarea oricarui proiect online presupune parcurgerea unor pasi care pot parea aparent simpli insa nu de putine ori intregul proces de lansare se poate transforma intr-unul cu adevarat descurajator pentru multi viitori administratori de afaceri online. Unii dintre cei mai importanti pasi fara de care o afacere nu ar putea exista pe Internet este alegerea si inregistrarea unui nume de domeniu, alegerea unui serviciu de gazduire, precum si alegerea unor servere dedicate adaptate nevoilor actuale ale magazinului.

Fiecare dintre acesti pasi au o importanta majora pentru tot ceea ce inseamna lansarea unui magazin online, dar si evolutia acestuia in timp. Alegerea unui tip de server este un capitol care adesea genereaza numeroase batai de cap avand in vedere ca este destul de dificil sa se faca o alegere corespunzatoare inca de la inceput.

O alegere care se poate face fara probleme pe termen lung este aceea de a se opta pentru un server dedicat. Serverele dedicate sunt destul de usor de regasit astazi avand in vedere ca exista numeroase companii care pot pune la dispozitia ta astfel de servere.

Mxhost este o companie care poate pune la dispozitia ta servere dedicate de calitate si care vor reusi sa raspunda necesitatilor tuturor utilizatorilor. Nu ai ales inca un server pe care sa iti gazduiesti datele site-ului tau?

Iata cateva motive pentru care sa optezi pentru un server dedicat.

Resursele acestor servere iti apartin in totalitate.

Fiecare server in parte vine la pachet cu un numar propriu de resurse pe care utilizatorii le pot utiliza, insa conteaza foarte mult tipul de server pentru care se opteaza.

Un server de tip shared presupune impartirea numarului total de resurse intre mai multi utilizatori. Aceasta optiune este mult mai accesibila si este in general recomandata magazinelor online nou lansate.

Odata ce traficul pe site creste, numarul de resurse necesar este mai mare, astfel ca este indicat sa se treaca la un nou tip de server.

Una dintre cele mai bune optiuni pe care le avem in acest sens este serverul dedicat, situatia in care intregul numar de resurse al acestui server poate fi utilizat la discrectie.

Serverele dedicate sunt mult mai performante si mai sigure.

Unul dintre avantajele principale ale unui server dedicat este dat de faptul ca sunt mult mai sigure, dar si mult mai performante. Un server dedicat este reprezentat de un calculator foarte puternic, astfel ca site-urile gazduite pe acestea vor oferi intotdeauna experiente de navigare foarte placute pentru utilizatori.

Mai mult decat atat, defectiunile apar mult mai rar in cazul acestor servere, motiv pentru care rareori site-urile care utilizeaza un asemenea tip de server intampina probleme.

Serverele dedicate pot fi configurate dupa bunul plac.

Un alt avantaj important al acestor servere este dat de faptul ca se pot configura dupa bunul plac, astfel ca pe langa faptul ca resursele se pot utiliza la discretie, se poate alege in acest caz si sistemul de operare pe care sa functioneze serverul.