Servicii la mare căutare: Deblocări uși

de

Un nou tip de serviciu prinde contur din ce în ce mai mult și la noi în țară și nu putem decât să ne bucurăm pentru asta.

De câte ori nu vi s-a întâmplat, vouă sau cunoștințelor voastre, să rămâneți încuiați în afara apartamentului sau a casei? Fie că v-ați pierdut cheia, fie că s-au blocat încuietorile ori pur și simplu că s-a blocat ușa, un astfel de eveniment nu este dorit de nimeni. Spun asta pentru că până nu demult, soluția la o astfel de întâmplare era fie spargerea ușii, fie apelarea la serviciile pompierilor (servicii care se soldau tot cu „vătămarea” ușii în cauză).

Din fericire, acum ne putem bucura și noi de servicii profesioniste de deblocare uși, indiferent de orașul în care ne aflăm.

Acest nou domeniu acoperă practic aproape orice defecțiune a unei uși, iar faptul că de remedierea acestora se ocupă doar lăcătuși cu experiență, face ca pagubele să fie limitate la minim. Așadar, dacă veți avea vreodată nevoie de astfel de servicii, internetul vă vine în ajutor cu o multitudine de site-uri ale unor firme de profil, precum
www.deblocari-usi.com
, pagina web a unei echipe ce poate fi găsită și pe strada Ion Minulescu, nr. 63, sector 3, București și care oferă astfel de servicii atât pentru cei din București, cât și pentru clienții din țară.

Foarte important de menționat este faptul că astfel de firme prestează servicii de deblocări uși la prețuri suportabile de orice persoană și fără a produce alte daune. Tarifele practicate nu sunt unele standard, ci diferă în funcție de tipul ușii, de complexitatea lucrării și de timpul alocat pentru remedierea acesteia.

Cele mai întâlnite servicii de deblocări uși

Dacă te-ai gândit că vrei să apelezi la un astfel de serviciu ori că poate vei avea nevoie la un moment dat, este important să te informezi înainte de a lua o decizie și, cel mai important, înainte de a apărea o problemă. Află care sunt operațiunile de care poți beneficia, și în ce condiții, pentru a evita surprizele neplăcute.

Printre serviciile oferite de astfel de firme se pot număra:

  • Deblocări uși metalice – acest tip de ușă este cel mai predispus la blocare deoarece majoritatea proprietarilor au optat pentru modele mai ieftine, produse în China sau India și de o calitate mai slabă; bineînțeles, nu doar aceste uși se strică, ci și cele mai scumpe, însă prima categorie este mult mai predispusă la astfel de evenimente;
  • Deblocări uși de lemn – Nu doar ușile metalice dau bătăi de cap proprietarilor, ci și cele din lemn. Mai ales în cazul ușilor mai vechi, cu încuietori automate (atunci când ieși din casă ar fi bine să ai cheia cu tine, altfel rămâi pe dinafară);
  • Deblocări uși termopan – chiar și aceste sisteme din aluminiu sau PVC ajung să se strice sau să se blocheze, iar intervenția unor profesioniști pentru deblocarea unor astfel de uși te va scuti de alte daune și cheltuieli nedorite).

În afară de aceste servicii, oamenii care lucrează în acest domeniu mai pot acoperi și deblocarea diferitelor tipuri de yale, broaște, cilindri, butuci sau lacăte, dar și de deblocare seifuri sau case de bani.