Serviciile oferite de firmele de web design din Bucuresti

de

Firmele de web design sau agentiile web sunt cele care au crescut foarte mult in ultima perioada, dat fiind faptul ca ne afla intr-o etapa in care businessurile migreaza catre online. Serviciile oferite de firmele de web design sunt diverse, ele pornesc de la realizarea site-ului web, fie el magazine online sau site de prezentare, si termina prin marketing online si design.

Cum sa alegi o firma de web design potrivita

In cazul unui start-up sau small business, ideal este sa alegi o agentie web care poate sa iti furnizeze servicii de programare prin realizarea site-ului tau web, dar si servicii de design si marketing online. De retinut este faptul ca nu este suficient sa ai un site web, acesta trebuie sa aiba un design care sa reflecte valorile business-ului tau, dar si vizibilitate, aspect care poate fi realizat doar prin intermediul marketing-ului online.

Un aspect important pe care trebuie sa il ceri firmelor de web design este ca site-ul tau sa aiba toate optimizarile de SEO on-page, pe care Google le publica in ghidul anual. Agentiile web full services sunt cele care au un mic as in maneca, pentru ca majoritatea ofera si servicii de optimizare SEO, iar website-urile sunt optimizate direct pentru o buna indexare a motoarelor de cautare.

Servicii de promovare online ideale pentru un start-up

Dupa ce website-ul tau este finalizat si este disponibil online, atunci este cazul sa iti indrepti atentia catre promovarea online. Firmele de web design din Bucuresti iti pot oferii servicii de optimizare SEO, promovare PPC prin Adwords sau Facebook, precum si Email Marketing. Acestea sunt primele tehnici de promovare pe care trebuie sa le iei in considerare.

SEO este foarte important pentru website-ul tau, dar si pentru business. Acesta este un proces care iti creste website-ul organic si aduce in primele pagini ale motorului de cautare Google termeni de cautare relevanti pentru business-ul tau. Majoritatea firmelor de web design propun o strategie pe termen lung (cel putin 1 an) pentru promovarea SEO. Acesta este un aspect foarte important deoarece SEO este un proces sensibil, care trebuie tratat cu atentie, pe o perioada lunga de timp. Eforturile financiare sunt pe masura rezultatelor, adica destul de substantiale raportand la bugetul unui start-up.

Promovarea de tip pay-per-click realizata prin intermediul Google Adwords se preteaza pe mai toate tipurile de business, insa nu putem spune acelasi lucru si despre promovarea pe Facebook. Campaniile de cautare realizare prin Google Adwords, te ajuta sa te afisezi in prima pagina, instant, pentru diferite cuvinte cheie setate. Publicitatea pe Facebook este mai de graba una de informare, prin care mesajul tau ajunge sub forma unor vizualuri la segmente de public care au anumite interese legate de nisa pe care activezi.

O firma de web design profesionala din Bucuresti

Daca doresti sa incepi un start-up sau sa iti dezvolti business-ul in mediul online, firma de web design Digiteria din Bucuresti poate fi solutia ta. Aceasta este o agentie web care ofera servicii complete de dezvoltarea business-urilor. Echipa Digiteria este un tanara si este compusa din specialisti din diverse domenii, de la programare, design si marketing online.

Avantajul acestei firme este dat de creativitatea tinerilor din agentie, care pot sa faca din business-ul tau online unul care se poate diferentia si creste organic pe termen lung.