Sfaturi pentru fotografii reusite in ziua nuntii

de

Fotografia poate fi definita drept scrierea cu lumina. Un fotograf va fi mereu dependent de lumina, indiferent ca este vorba despre lumina naturala sau artificiala creata chiar de el. In cazul in care vorbim despre fotografi de nunta foarte buni, trebuie sa fim constienti ca acestia nu vor putea sa obtina imagini spectaculoase in cazul in care conditiile nu sunt favorabile. In general, la o nunta, pentru imaginile de cuplu este bine sa se utilizeze lumina naturala, iar la biserica si la restaurant ne putem ajuta de luminile artificiale de la blituri.

Timpul este un element foarte important pentru ziua nuntii.

Recomandam mirilor sa isi faca un desfasurator cu ziua nuntii pentru ca acesta il va ajuta si pe fotograf sa se organizeze mai bine. Se calculeaza toate drumurile ce ar trebui facute si este recomandat sa aveti grija ca tot ce va trebuie sa fie cumparat din timp. Unele dintre sarcini pot sa fie delegate altor persoane.

Pentru imaginile din interior din momentul pregatirilor este ideal sa alegeti camere mari si spatioase cu cat mai putin mobilier in jur. In acest mod imaginile nu vor parea foarte incarcate ci vor fi aerisite si luminoase. In cazul in care nu aveti asa ceva va incurajam sa optati pentru camere de hotel.

La intarea in biserica este recomandat ca invitatii sa nu intre lipiti unii de altii si sa lase o distanta generoasa intre perechi. La ceremonie cele mai mari probleme sunt cele legate de lumina. Cele mai multe biserici sunt luminate prost dar pentru ca nu este multa miscare inauntru, cu o combinatie de blituri si lumini ambientale situatia poate fi salvata.

Pentru sedinta de cuplu situatia ideala este sa se faca fotografiile incepand cu cateva ore inainte de apus si in lumina naturala. Imaginile vor avea acea stralucire superba, parul va arata frumos si mirii vor fi fericiti. In plus, realizarea fotografiilor in acest mod, presupune si faptul ca fotograful se va misca repede si fotografiile vor fi facute intr-un timp mai scurt.

Desigur fotografiile pot sa fie realizate in orice conditii, si atunci cand cerul este innorat si de asemenea si in momentul in care soarele este puternic dar cele mai frumoase fotografii sunt cele care sunt facute in lumina apusului.

Si locatia conteaza.

Ar fi bine sa va ganditi inainte ce imagini doriti in functie de personalitatea si temperamentul dumneavoastra. Fotograful va va oferi sfaturi in ceea ce priveste pozitia corpului dar cel mai bine ar fi sa fiti pregatiti cu cateva idei pentru ziua nunti pentru a putea obtine cadre care sa va exprime personalitatea cat mai bine. Totul depinde si de gusturile si preferintele mirilor. Poate fi ales un decor urban sau unul natural, dar este bine sa nu alegeti un parculet mic pentru ca nu vom avea un decor variat.