Site gratuit vs Site platit

de

Care crezi ca e pentru tine? Avantaje si dezavantaje

Web site-urile au devenit cea mai eficient─â surs─â de generare de profit pentru ├«ntreprinderi. Fie c─â este vorba de un magazin online sau o firm─â de produc╚Ťie care are prezen╚Ť─â online , un site web se dovede╚Öte a fi nu numai profitabil, ci, de asemenea, o op╚Ťiune viabil─â. Majoritatea persoanelor fizice ╚Öi compani doresc s─â ob╚Ťin─â o expunere la nivel mondial pentru a atrage clien╚Ťii din jurul globului. ╚śi astfel, nevoia de a avea un site web apare.

Un web site plătit vă oferă libertatea de a alege propriul nume de domeniu, ceea ce face mai ușor pentru crawlerele motorului de căutare de a găsi site-ul dvs. și să contribuie astfel la clasificarea intr-un motor de căutare.

Pe de alt─â parte,┬á web site-ul gratuit ofera┬á un nume de sub-domeniu, ceea ce ├«nseamn─â c─â numele site-ului dvs. vine ├«ntotdeauna la sf├ór╚Öitul numelui de domeniu web gazd─â, de multe ori separate printr-un „/”, care impinge pe drum site-ul ├«n jos ├«n clasamentul unui motor de c─âutare.

Suportul pentru clien╚Ťii web site-uri pl─âtite este extrem de eficient ╚Öi ai pute╚Ťi contacta non-stop pentru orice tip de asisten╚Ť─â ├«n ceea ce prive╚Öte site-ul dumneavoastr─â. Pe de alt─â parte, suportul pentru clien╚Ťi de┬á web site gratuit este foarte slab─â ╚Öi nu pute╚Ťi s─â ai abordati ├«n caz de orice dificultate tehnic─â.. by www.webdesign.ga