Site gratuit vs Site platit

de

Care crezi ca e pentru tine? Avantaje si dezavantaje

Web site-urile au devenit cea mai eficientă sursă de generare de profit pentru întreprinderi. Fie că este vorba de un magazin online sau o firmă de producție care are prezență online , un site web se dovedește a fi nu numai profitabil, ci, de asemenea, o opțiune viabilă. Majoritatea persoanelor fizice și compani doresc să obțină o expunere la nivel mondial pentru a atrage clienții din jurul globului. Și astfel, nevoia de a avea un site web apare.

Un web site plătit vă oferă libertatea de a alege propriul nume de domeniu, ceea ce face mai ușor pentru crawlerele motorului de căutare de a găsi site-ul dvs. și să contribuie astfel la clasificarea intr-un motor de căutare.

Pe de altă parte,  web site-ul gratuit ofera  un nume de sub-domeniu, ceea ce înseamnă că numele site-ului dvs. vine întotdeauna la sfârșitul numelui de domeniu web gazdă, de multe ori separate printr-un „/”, care impinge pe drum site-ul în jos în clasamentul unui motor de căutare.

Suportul pentru clienții web site-uri plătite este extrem de eficient și ai puteți contacta non-stop pentru orice tip de asistență în ceea ce privește site-ul dumneavoastră. Pe de altă parte, suportul pentru clienți de  web site gratuit este foarte slabă și nu puteți să ai abordati în caz de orice dificultate tehnică.. by www.webdesign.ga