Slefuire marmura

de

Procesul in urma căruia suprafata pardoselei se transforma dintr-o suprafata cu zgârieturi, matuita, fara strălucire in una noua, plana, cu o strălucire deosebită. Procesul de transformare este suma unor slefuiri repetate, cu diferite pietre de slefuit, respectiv dischete diamantate, montate pe utilaje de prelucrat pardoseli si folosite de personal calificat.

Reconditionarea marmurei nu se adreseaz─â doar suprafetelor din marmura vechi care si-au pierdut luciul datorit─â traficului si unei ├«ntre╚Ťineri necorespunz─âtoare cu detergen╚Ťi acizi, ci reconditionarea se adreseaz─â si pardoselilor nou montate, deoarece cat de profesional ar fi montatorul tot vor exista diferente ├«ntre pl─âcile de marmura, deci se impune o slefuire imediata a pardoselilor nou montate pentru a ob╚Ťine o planeizare a suprafetei .

Reconditionare Granit

Slefuirea pardoselilor din granit necesita pe langa experien╚Ťa si r─âbdare utilaje performante, mai puternice fata de cele utilizate la slefuirea marmurei sau travertinului, de regula sunt alimentate la 380 v.

Deasemenea consumabilele folosite in procesul de reconditionare au o alta compozitie. Sunt necesare mai multe „treceri” cu diamantatele.

Reconditionare Mozaic

Pardoselile din mozaic simplu sau mozaic Venetian, la o anumit─â perioada de timp necesita o reslefuire, deoarece cap─ât─â un aspect necorespunzator, prin pierderea luciului ini╚Ťial, apari╚Ťia unor zg├órieturi, fisuri si pete.

Procesul de reconditionare este identic cu cel folosit la slefuirea marmurei, doar consumabilele pot sa difere.

Mozaicul Venetian in compara╚Ťie cu mozaicul simplu in unele cazuri poate necesita repara╚Ťii cu mastic sau chit de rosturi, repara╚Ťii ce pot fi f─âcute uneori la culoarea initiala sau apropiat─â.

La sf├ór╚Öitul proceselor de reconditionare al pardoselior, indiferent de tipul acestora marmura, mozaic, granit, travertin, mozaic venetian este necesar─â aplicarea unor protec╚Ťii, pentru a prelungi durata de viata a acestora si a men╚Ťine o peroada cat mai mare de timp luciul dorit .Aceste protec╚Ťii pot fi ceruri lichide ,ceruri solide, pe baza de apa sau solven╚Ťi sau impermeabilizanti solu╚Ťia optima se alege func╚Ťie de destina╚Ťia, locatia pardoselei si preferintele beneficiarului.tel 0723436067 sau www.reconditionaremarmura.ro

Servicii oferite:Slefuire ,Lustruire ,intretinere inchiriere utilaje ,Vanzare utilaje ,Protectie pardoseli ,Masini Slefuit