Slefuire marmura

de

Procesul in urma căruia suprafata pardoselei se transforma dintr-o suprafata cu zgârieturi, matuita, fara strălucire in una noua, plana, cu o strălucire deosebită. Procesul de transformare este suma unor slefuiri repetate, cu diferite pietre de slefuit, respectiv dischete diamantate, montate pe utilaje de prelucrat pardoseli si folosite de personal calificat.

Reconditionarea marmurei nu se adresează doar suprafetelor din marmura vechi care si-au pierdut luciul datorită traficului si unei întrețineri necorespunzătoare cu detergenți acizi, ci reconditionarea se adresează si pardoselilor nou montate, deoarece cat de profesional ar fi montatorul tot vor exista diferente între plăcile de marmura, deci se impune o slefuire imediata a pardoselilor nou montate pentru a obține o planeizare a suprafetei .

Reconditionare Granit

Slefuirea pardoselilor din granit necesita pe langa experiența si răbdare utilaje performante, mai puternice fata de cele utilizate la slefuirea marmurei sau travertinului, de regula sunt alimentate la 380 v.

Deasemenea consumabilele folosite in procesul de reconditionare au o alta compozitie. Sunt necesare mai multe „treceri” cu diamantatele.

Reconditionare Mozaic

Pardoselile din mozaic simplu sau mozaic Venetian, la o anumită perioada de timp necesita o reslefuire, deoarece capătă un aspect necorespunzator, prin pierderea luciului inițial, apariția unor zgârieturi, fisuri si pete.

Procesul de reconditionare este identic cu cel folosit la slefuirea marmurei, doar consumabilele pot sa difere.

Mozaicul Venetian in comparație cu mozaicul simplu in unele cazuri poate necesita reparații cu mastic sau chit de rosturi, reparații ce pot fi făcute uneori la culoarea initiala sau apropiată.

La sfârșitul proceselor de reconditionare al pardoselior, indiferent de tipul acestora marmura, mozaic, granit, travertin, mozaic venetian este necesară aplicarea unor protecții, pentru a prelungi durata de viata a acestora si a menține o peroada cat mai mare de timp luciul dorit .Aceste protecții pot fi ceruri lichide ,ceruri solide, pe baza de apa sau solvenți sau impermeabilizanti soluția optima se alege funcție de destinația, locatia pardoselei si preferintele beneficiarului.tel 0723436067 sau www.reconditionaremarmura.ro

Servicii oferite:Slefuire ,Lustruire ,intretinere inchiriere utilaje ,Vanzare utilaje ,Protectie pardoseli ,Masini Slefuit