Smartwatch copii – cum functioneaza?

de

Smartwatch copii. Merita sau nu?

Astazi vrem sa dezbatatem un subiect foarte folositor in special pentru parinti sau viitori parinti. Acum ceva timp a aparut pe piata un smartwatch copii. Nu este un ceas oarecare ci un ceas cu chipset gps este ca si un telefon deoarece poti vorbi la el ca si la un telefon dat pe speaker si are si sistem de urmarire. In functie de model, localizarea poate fi prin: GPS, WIFI, LBS sau AGPS. Poate sa aibe doar o parte din ele sau chiar pe toate. Este foarte necesar si chiar util un ceas gps copii deoarece asa poti fi mult mai linistit atunci cand esti plecat de acasa datorita multitudinii de functii. Pe net gasesti fel si fel de ceasuri gps originale sau contrafacute, la kidgps.ro gasesti produse originale la preturi accesibile si beneficiezi de 12 luni de garantie. Cu aceste ceasuri gps poti sa iti monitorizezi si copilul afland ce si cu cine vorbeste atunci cand este plecat de acasa, si pe deasupra poti vedea si locatia unde se afla.

Iata cate ceva despre fiecare tipurile de pozitionare

GPS – Aceasta localizare este obtinuta cu ajutorul satelitilor, este cea mai precisa pozitie de localizare doar atunci cand ceasul gps se afla in exterior, este obligatoriu sa fie in aer liber ci nu intr0-o cladire.

WiFi- Aceasta localizare se poate obtine datorita retelelor de wireless din zona, pentru aceasta localizare nu este nevoie de parola, are localizare  de 20-30m. Este localizarea idela atunci cand va aflati in interiorul unor cladiri, acolo unde GPS nu are nici o sansa.

LBS – Aceasta localizare poate fi obtinuta printr-un turn GSM, mai exact cel mai apropiat turn aflat de locatia unde sunteti, marja de eraoare este de 500m.

AGPS – Aceasta localizare se obtine tot cu ajutorul satelitiilor, este un GPS mult mai imbunatatit.

In functie de modelul de smartwatch ales aveti nevoie de o cartela micro sau nano, la toate modelele afisate pe site gasiti detalii despre fiecare produs in parte. Acest tip de ceas gps copii nu necesita abonament, este de ajuns o cartela cu un minim de 100 mb trafic de date lunar, este compatibil in retelele Orange, Vodafon si Telekom.

Toate modelele disponibile pe site au un buton SOS prin care copilul prin simpla apasare a butonului poate apela 3 numere de telefon.

Poate ca multi parinti se vor gandi de doua ori atunci cand vor alege un ceas cu gps pentru copii, insa cel mai important de retinut este ca un astfel de dispozitiv poate fi extrem de folositor in ziua de azi. Peste tot pandesc diferite pericole si un ceas ca asta va poate salva copilul intr-o zi.

Au ajuns deja la preturi super accesibilie si mai bine sa fi safe then sorry asa cum se zice.