Sprancene perfecte cu doar 5 pasi simpli!

de

Sprancenele au fost in centrul atentiei mai mult decat oricand in ultimii ani datorita impactului major pe care il au in aspectul final al fetei. O alegere inspirata pentru sprancenele tale, actioneaza eficient pentru a incadra ochii si pentru a evidentia cele mai bune caracteristici ale chipului tau.

De fapt, sprancenele perfecte te pot ajuta sa va renuntati la machiaj si totusi sa arati superb!

Iata 5 pasi simpli care iti garanteaza sprancene perfecte :

1. Descopera forma perfecta a sprancenelor tale!

Foloseste acest truc simplu in trei pasi pentru a-ti da seama de forma ideala a sprancenelor:

Mai intai, ia-ti creionul pentru sprancene si, folosind un bat, aliniaza coltul interior al nasului cu coltul interior al ochiului; fa un semn cu creionul tau acolo.

Aici trebuie sa inceapa sprancenele. Apoi, tine bastonul intr-un unghi din coltul din afara al nasului, prin coltul exterior si faceti o alta marca – aici ar trebui sa fie arcul.

In cele din urma, aliniati coltul exterior al nasului cu coltul exterior al ochiului pentru a obtine semnul final – sprancenele ar trebui sa se termine acolo. Utilizati o pudra sau un creion pentru a completa in spatiul de marcaj.

2. Simetria sprancenelor

Simetria perfecta nu exista. Specialistii avertizeaza impotriva incercarii de a le face identice, care poate crea o suprasolicitare ce ar duce la sprancene mai subtiri si mai putin atractive. Amintiti-va, sprancenele nu sunt gemeni; unul va fi in mod firesc diferit de celalalt.

3. Scurtati cu grija sprancenele

Specialisti recomanda sa fi precauta atunci cand incerci sa tai din lungimea firului, deoarece este usor sa aluneci si faci o greseala care determina modificarea formei globale.

Foloseste o perie de sprancene, si periaza sprancenele drept in sus. Apoi, folosind mici foarfece cu taisuri drepte, taie numai firele de par care merg deasupra si dincolo de linia naturala a fruntii. Nu taia dincolo de arc: Luand prea mult de pe „coada”, vei scurta sprancenele.

4. Folositi makeup special

Stilisti recomanda dublarea produselor cosmetice pentru sprancene: Cand se umple sprancenele, este mai bine sa se utilizeze doua produse diferite pentru a crea textura, rezultand astfel un aspect mai natural, asemanator parului. De exemplu, utilizati o combinatie de pulberi cu ceara sau un pereche cu gel.

5. Ingrijeste sprancenele tale

Iti dai fata cu crema, parul cu ulei dar pentru sprancenele tale ce folosesti ? Pentru un rezultat imbatabil, foloseste tratamentul cu ulei de ricin. Inainte de culcare maseaza-ti sprancenele cu putin ulei de ricin si lasa-l asa pana dimineata. Repeta acest proces de cateva ori pe saptamana.

Rezultatul ? Sprancene crescute uniform, mai sanatoase si mai aspectuoase!