Spuma activă pentru autoturismul tău – fara pete și fara urme

de

De multe ori ajungi să îți speli mașina în spălătorii auto dar totuși niciodată nu arată așa cum ar trebui iar mașina este tot murdară și fără farmec. Secretul va sta mereu în produsele folosite pentru serviciile de spălare.

Din fericire, pe piața din România sunt spălătorii auto care folosesc produse de calitate și de impact precum spuma activa profesională. Un produs de calitate înseamnă un rezultat vizibil, alege profesionalismul pentru autoturismul tău.

Spuma auto – aliatul masinilor curate

Folosirea spălătoriilor auto aduce beneficii atât companiei cât și clienților. Spuma auto este des folosită de către spălătoriile self service fiind piesa de rezistență a succesului.

Folosind serviciile unor astfel de spălătorii poți spune adio oricărei zgârieturi de pe mașina ta. Cu toți știm că spălarea autoturismului acasă sau în alte medii manual poate provoca de cele mai multe ori mici zgârieturi pe caroserie.

Folosind însă spuma activa profesională și serviciile oferite de către self service, șansele de a avea o spălare corectă și lipsită de zgârieturi/imperfecțiuni, poate deveni realitate.

Spălarea autoturismelor are loc de la distanță fără a fi nevoie de a ne apropia de aceasta pentru un rezultat vizibil, spuma este cea care intervine ca produs de calitate și realizează întregul proces conform așteptărilor.

Spuma activa este ideală în detrimentul detergentului

Dacă ar fi să luăm în considerare aspectul decisiv dintre cele două, atunci cu siguranță calitatea este aliatul spumei.  Această spumă auto profesională are rolul de a realiza o curățare exterioară temeinică a autoturismului tău.

Ambele, atât spuma cât și detergentul sunt o idee potrivită pentru spălătoriile auto, însă din punctul de vedere a calității și a capacității de curățare, spuma activa oferă rezultate mult mai vizibile și apreciate de către consumatori.

Bineînțeles raportul calitate-preț în cazul spumei este de-a dreptul îndeplinit iar de cele mai multe ori, clienții o preferă pentru efectul de zăpadă pe mașină atunci când are loc procesul de curățare. De la sine acest alb și această densitate îți inspiră ideea de imaculat.

De ce este spuma auto un produs de calitate?

Răspunsul la această întrebare vine destul de ușor odată ce ajungi să folosești cel puțin o dată acest produs.

Spuma activa este recunoscută în domeniul auto datorită densității. Aceasta creează o acoperire totală, în întregime a mașinii care rezistă mai mult timp pe caroseria acesteia, aspect care îi permite să acționeze în fiecare punct asupra murdăriei.

Puterea de curățare este redată de însuși spuma care se creează, obținând datorită ei cele mai bune rezultate de curățare.

Această spuma auto este un produs calitativ apreciat datorită curățării impecabile, lipsite de urme sau zgârieturi, redându-i mașinii luciul și culoarea de la început. Cât și efectul de nou. Spuma este un produs care readuce la viață culoarea autoturismului afectată de diferite murdării, din acest motiv, oamenii au parte de rezultate de impact.

Cu spuma auto mașina ta poate arăta ca în ziua cumpărării

Vizual, spuma auto produce unul dintre cele mai de impact rezultate.

Spre deosebire de alți detergenți, aceasta nu lasă urme și pete în urma spălării, pe lângă îndepărtarea calitativă a murdăriei, spuma nu lasă amprente pe caroseria mașinii, un aspect căutat și dorit de către orice șofer.

Indiferent de tipul de murdărie, spuma redă culoarea și luciul mașinii din fabricație prin simplul proces de spălare. Iar întregul procedeu se realizează în mod util și rapid fără a pierde vremea prea mult în spălătorii.

Dacă îți dorești să învestești în mașina ta și ții la alegerea unor produse calitative, alege spuma auto atunci când vine vorba de curățare.  Dacă timpul nu îți permite să fii constant în spălătoriile auto, alege acest produs pentru un rezultat vizibil și în timp.

Selfy – un furnizor ideal pentru spuma activa

O companie producătoare de aceste produse, este Selfy, care primește constant încrederea clienților pentru produsele de calitate pe care le pune pe piață. Această firmă vine produse speciale folosite în spălătoriile auto având un preț accesibil pentru orice buzunar și respectând raportul de calitate-preț.

Alegeți spuma auto profesională care poate oferi un rezultat vizibil în funcție de indicațiile de pe etichetă. Puteți testa oricând o astfel de spumă pe propria mașină și veți observa diferența dintre un produs calitativ și unul ieftin. Fie că alegeți o spumă alcalină sau una parfumată, rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor.