Tatuaj sau piercing? 2018 este despre originalitate si personal touch!

de

Daca te gandesti sa experimentezi arta corporala, 2018 ar putea fi momentul oportun sa o faci!

Supermodelele si fashion influenceri cunoscuti au popularizat tendintele pentru piercinguri si tatuaje in ultimii ani, iar acum cei mai importanti specialisti din industrie si artisti in tatuaje gasesc tot mai multe moduri de a se potrivi cu stilul personal al fiecarei femei.

Un tatuaj minimalist, amplasat intr-o zona intima, la care nu oricine are acces, sau unul care poate fi zarit cu ochiul liber, dar nu suficient de ostentativ, poate aduce o nota de originalitate si efervescenta unei femei, mai ales cand prin natura jobului ei trebuie sa fie seducatoare si misterioasa:

Piercing in functie de tonul pielii

Un cunoscut designerul de bijuterii ii incurajeaza pe clientii sai sa ia in considerare tonul pielii, precum si gustul personal atunci cand selecteaza un model de piercing.

Potrivit acestuia, tonurile reci ale pielii se potrivesc perfect cu piercingurile din aur, iar femeile cu tonuri reci ale pielii si ochi albastri se potrivesc cu adevarat argintului, in timp ce tonurile calde, maslinii ale pielii sunt mai flatate de aurul galben tonificat.

Dar daca urechile tale sunt sensibile la anumite metale, asta nu inseamna ca esti limitata in alegerea materialului.

Alegerea atenta a zonei

Piercingurile sunt minunate pentru ca pot fi folosite pentru a atrage atentia asupra anumitor defecte sau a accentua caracteristicile bine echilibrate.

Totodata, piercingurile pot ajuta la conturarea formei fetei, prin sublinierea cu atentie a chipului. Potrivit specialistilor, plasarea corecta poate da iluzia optica a obrajilor ridicati si o linie mai slaba a maxilarului.

Acoperirea urechii cu diamante stralucitoare atrage de asemenea atentia, facand piatra sa para mai ridicata.

„Tatuajele sufletesti”

Imbinand tendinta tatuajelor cu obsesia noastra moderna pentru astrologie, rezulta adevarate opere de arta sub infatisarea unor tatuaje de suflet super-personale pentru femei.

De regula, este indicat sa apelati la artisti care sunt capabili sa redea acel personal touch pe care doriti sa il imprimati in tatuaj.

Abordarea pozitiva, spirituala, este la fel de importanta, fiindca vorbim despre un simbol pe care il veti purta tot timpul, indiferent de stare.

Intimitate si mister

Un celebru artist tatuator celebru in randul vedetelor de la Hollywood afirma ca tot mai multe femei solicita tatuaje care se potrivesc propriilor lor stiluri de viata.

O cerere populara este pentru tatuajele mici, simple, plasate in locuri care pot fi usor ascunse si aratate, dar si pentru tatuajele pentru cupluri.

El spune ca partea interiora a bratelor, partea laterala a coastelor, partea din spate a gatului si spatele urechii sunt, de asemenea, „zone frumoase si elegante” pentru tatuajele minimaliste.

Iar in ceea ce priveste modelele, un singur cuvant semnificativ sau numere care reprezinta anul nasterii lor sunt alegeri extrem de inspirate.

Te tot gandesti sa iti faci un tatuaj, insa asteptai momentul oportun?

Tatuajele si piercingurile anului 2018 mizeaza pe un personal touch, astfel ca, daca alegi sa te accesorizezi cu un tatuaj sau piercing, este indicat sa alegi modele minimaliste, dar totusi originale si aparte, capabile sa spuna ceva despre tine.