Teava patrata este un mix de calitate si pret

de

Aparute relativ nou pe piata, tevile patrate aduc inovatie in domeniul constructiilor datorita calitatilor de necontestat pe care le au. Materia din care este confectionata teava patrata, si anume otelul, garanteaza succesul acestui material de constructie. Datorita numarului variat de aplicatii, acest material se numara printre materialele de constructii la mare cautare.

Principalele avantaje pe care le ofera teava patrata atunci cand este utilizata

  • Material reciclabil ÔÇô datorita formei acesteia, teava patrata are avantajul ca poate fi reutilizata, aceasta avand un grad mare de aplicabilitate.
  • Rezistenta ÔÇô prezinta o rezistenta ridicata la coroziune si, de asemenea, este un material cu o duritate caracteristica. In acelasi timp este rezistenta la temperaturi ridicate, astfel este usor de prelucrat si sudat. Datorita acestor proprietati, poate fi folosita cu usurinta in proiectele de fabricatie care sunt expuse la medii mai corozive, cum ar fi mediile acide, chimice, etc.
  • Grad mare de utilitate ÔÇô acest material are un grad mare de aplicabilitate, acesta putand fi folosita in constructii, dar si in alte domenii precum industria agricola.
  • Maleabilitate ÔÇô poate fi indoita sau expandata si de asemenea este usor de perforat. Teava patrata este usor de imbinat sau sudat mecanic.
  • Greutate redusa ÔÇô fiind realizata din otel si de asemenea datorita faptului ca este goala pe dinauntru, prezinta o greutate redusa. Astfel, atat transportul cat si manipularea sunt realitate usor.
  • Durata de viata ÔÇô daca sunt protejate impotriva agentilor corozivi, tevile patrate pot rezista chiar si pana la 25 de ani datorita materiei din care sunt fabricate.

Domeniile in care se utilizeaza tevi patrate

Cum am subliniat anterior, teava patrata are un grad mare de utilitate, putand fi utilizata in cadrul mai multor domenii. Printre acestea putem aminti:

  • constructii si inginerie ÔÇô acesta este un domeniul in cadrul caruia tevile patrate se gasesc intr-un numar preponderent mare deoarece nu sunt necesare piulite si suruburi, astfel asamblarea este rapida si usoara. In plus, datorita materiei din care este fabricata, se poate transporta si manevra cu usurinta de catre lucratorii.
  • gospodarie ÔÇô acestea sunt folosite si de catre persoanele fizice in domeniul gospodaresc. Printre utilizarii putem aminti: realizarea ramelor pentru portile de acces sau a stalpilor, suporturi pentru rafturi si asa mai departe.

Reprezinta teava patrata o investitie buna sau nu?

Cu o gama larga de proprietati si domenii variate de utilizare, tevile patrate reprezinta un mix foarte bun intre calitate si pret. De asemenea, avand o durata de viata ridicata de viata si fiind versatil, acest material reprezinta o investitie pentru cumparator.

╚Ťeava p─âtrat─â