Teava rectangulara – eficienta maxima si design modern

de

Teava rectangulara este una dintre materialele metalice utilizate cel mai des in constructii. Aceasta este confectionata din materie prima dura si extrem de rezistenta, ceea ce o situeaza in topul materialelor cu cea mai mare popularitate printre specialisti, dar si printre amatori.

Integreaza teava rectangulara in design-ul casei tale

Teava rectangulara poate fi ultilizata intr-o arie larga de deomenii si proiecte, ce pot include atat lucrari ample, precum piese pentru autovehicule, baulstrade pentru autostrazi sau adevarate constructii metalice, cat si proiecte personale, desfasurate individual in jurul casei, precum piese de mobilier sau stalpi de sustinere pentru garduri.

teava rectangulara

Practic, acolo unde exista nevoia de sustinere realizata printr-un material metalic, acest material devine cea mai buna varianta, aflata la indemana oricui. Dimensiunile variaza, astfel ca acest material se poate plia usor pe nevoile oricarui constructor si pe orice tip de proiect.

Astfel, personal, am folosit teava rectangulara intr-un proiect mai vechi, integrand-o foarte placut in interiorul casei. Rezultatul a constat intr-o amenajare interioara extrem de placura si cu stil.

Rezistenta si utilizare usoara

Forma sa simpla si dreptunghiulara ii confera proprietatea de a se potrivi foarte bine in cadrul unor proiecte de design exterior si chiar interior, cum am mentionat anterior. Datorita procesului de productie, teava rectangulara are o serioe de proprietati unice.

In primul rand, aceasta poate fi derfomata la cald, ceea ce ii ii confera maleabilitate datorita temperaturilor ridicate la care este conceputa.

In al doilea rand, exista si teava rectangulara deformata la rece, care este potrivita pentru acele constructii metalice supuse la presiuni foarte ridicate, deoarece aceasta detine o rezistenta mecanica ridicata.

Astfel, aceasta este un material foarte rezistent datorita metalului, care este materia prima. In plus, este perfecta in cazul unor socuri, fiind perfecta pentru structuri aflate in locurile supuse riscurilor.

Un singur material integrat intr-o gama larga de proiecte

Avand o serie atat de mare de proprietati, teava rectangulara are si o multime de proprietati de utilizare. Aceasta este una dintre cele mai potrivite alegeri din punct de vedere al costurilor, iar de cele mai multe ori este si solutia ideala pentru proiecte particulare, deoarece necesita o atentie sporita la detalii sau dimpotriva sau proiecte complexe, de dimensiuni mari.

In oricare dintre cele doua cazuri, teava rectangulara pe care o puteti cumpara online de la Mesteru Manole este un material ce trebuie trecut pe lista celor de folosit din categoria materialelor metalurgice. Cum am mentionat anterior, rezistenta, maleabilitatea si design-ul acesteia sunt principalele 3 caracteristici.