Televizorul ideal pentru casa de vacanta

de

Nu investi mult intr-un televizor pe care-l folosesti rar

Toamna asta am reusit, in sfasit, sa finalizam constructia casei de vacanta pe care ne-am dorit-o de cativa ani. Cum am mostenit o bucata de teren la tara, intr-o zona pitoreasca dintr-un sat de munte, a fost usor sa ne pornim in acest demers. Timp de trei ani am strans cureaua, am renuntat la vacante si am pus bani deoparte la fiecare salariu sa ne vedem acest vis indeplinit.

Am cumparat o casa de lemn facuta la comanda de catre o echipa foarte priceputa de mesteri din Maramures. Ei au venit cu casa pregatita pe bucati, si tot ei ne-au montat-o. Ne-a venit greu sa credem ca putem avea o casa de vacanta doar cu 6000 euro. Are doua camere, o bucatarie si o baie, ceea ce e mai mult decat suficient pentru noi si prietenii nostri.

Dupa ce luna trecuta am reusit sa ducem acolo o mobila si un pat cumparate foarte ieftin de la un vecin care si-a renovat apartamentul si si-a cumparat un mobilier modern, am decis ca e cazul sa ne cream  conditiile de baza pentru a putea face Revelionul de anul acesta in casuta noastra de vacanta. Deocamdata avem mobilata doar una dintre camere, dar nu grabim sa o mobilam pe a doua pentru ca ne-am gandit sa ne schimbam si noi mobila din apartament si o vom duce acolo pe cea actuala.

Un singur lucru mai lipseste sa ne putem simti bine acolo: un televizor. Nu are sens sa investim o suma uriasa pentru a cumpara pentru casa de vacanta un model de ultima generatie, ca vom sta destul de putin acolo. Tocmai de aceea ne-am orientat spre televizorul Horizon 32HL737H, care are un pret foarte scazut pentru un model HD cu diagonala de 80 cm.

Cinema in casuta de vacanta, direct de pe stick

Am ales acest model pentru ca are in dotare doua functii speciale: functia de player multimedia, care ii permite sa redea continutul multimedia stocat pe o memorie USB externa, asa ca vom putea merge cu stick-ul plin de filme pentru a le putea viziona relaxati in linistea padurii dupa o zi de plimbari in natura. O alta functie interesanta pe care o are e cea de personal video recoder, dar pe asta sigur nu o vom folosi acolo.

Mi-a mai placut si ca are un consum redus de energie, ceea ce e foarte bine pentru ca ne va veni o suma mult mai mica de platit pe factura de curent. Asa ca, abia asteptam primul chef cu prietenii in casuta de vacanta. Avandu-i pe ei ca musafiri, noi vom dormi pe salteaua gonflabila in camera nemobilata, dar asta conteaza mai putin decat faptul ca ne vom distra foarte bine impreuna.