Termopane Arad

de

Dacă până în anii 80-90 casele și apartamentele noastre din România erau construite din lemn prelucrat  sau din articole de tâmplărie prelucrate în atelierele de tâmplărie   din lemn de molid, brad sau de tei iar în prezent la casele noastre noi care se construiesc astăzi geamuri și uși de tip termopan din lemn stratificat sau aluminiu.

În județul Arad în zona Bujac firma Termopane Claris Company www.termopanearad.ro execută pentru clienți la comandă geamuri și uși de tip termopan la prețuri acceptabile. O ușă de tip termopan la această firmă costă aproximativ 600 ron până la 600 de euro  iar un geam de tip termopan costă aproximativ 300 ron respectiv 300 euro.

Această firmă mai produce: rulouri aplicate, jaluzele verticale și orizontale, site contra insectelor, profile PVC pentru izolarea camerelor Rehau și Teraplast, feronorerie romb, maco, roto și sticlă clima guard.

Firma aceasta este foarte apreciată de către toți clienții din România.Firma Termoplast din Arad www.termopanearad.ro  execută și ea geamuri și uși de tip termopan și din PVC de înaltă calitate.

Această firmă mai execută gramuri cu vitralii și tâmplărie cu profile veka doar la clasa A.Ferestrele și ușile termopan create de firma Rehau din lemn stratificat sunt foarte apreciate de clienți în întreaga țară acestea fiind de o calitate superioară și pot rezista  în camerele românilor noștrii zeci de ani.

Ferestrele termopan construite de  profilele Rehau sunt tot mai mult utilizate la casele noi  cu patru, cinci sau cu sapte camere din țara noastră.Românii în genereal preferă pentru casele lor ușile și geamurile termopan din lemn stratificat de la firma Rehau pentru că este mai avantajos prețul în comparație cu  ușile și ferestrele termopan create de firma Teraplast. În ultimii ani termopanele  din lemn pentru uși și ferestre sunt foarte căutate pe piața romînească deoarece necesită au o rezistență sporită de zeci de ani și au o mai bună   închidere și etanșeizare în comparație cu termopanele din material plastic

. Acestea au o rezistență mai bună la ploi și la alte intemperii în comparație cu geamurile obișnuite care se fabricau prin anii 80. Ușile și ferestrele din lemn stratificat de la firma Rehau au un colorit din lacuri aparte și un design plăcut acest lucru atrăgând clienții din întreaga Românie. Mai mult lucrările de calitate deosebită a acestei firme atrage clienții din ce în ce mai mult.

Conform studiului de specialitate în domeniu termopanelor s-a ajuns la concluzia că aceste termopane sunt utilizate foarte mult la blocuri, case particulare și la instituții publice de stat. Uşile termopan de interior construite de către firma Rehau prezintă avantajul că acestea lasă să treacă lumina naturală în încăperea respectivă  creând o ambianţă perfectă şi un stil de eleganţă aparte. Această firmă din Arad produce uşi termopan din lemn stratificat dar şi uşi culisante din MDF şi sticlă.

Aceste uşi asigură în locuinţele clienţilor noştrii o izolare fonică perfectă şi o foarte mare rezistenţă la spargere. Uşile termopan  din sticlă create de firma Rehau sunt recomandate în general pentru locuinţele foarte spaţioase care necesită în încăpere multă lumină. Preţul pentru uşile termopan din sticlă începe de la 360 de lei.

Uşile  termopan din lemn stratificat pentru garaje realizate de această firmă din Arad oferă în general o izolare şi o etanşeizare perfectă. Preţul pentru uşile termopan pentru garaje începe de la 500 de lei.

În cadrul firmei Rehau din Arad se construiesc şi ferestre din profilele Geneo care reprezintă o inovaţie modernă pentru  românii din întreaga ţară. Cu aceste profile specialiştii în termopane pot construi ferestre rezistente şi eficiente din punct de vedere energetic.Acestea creează în încăpere un climat şi o ambianţă perfectă.

Ferestrele termopan create de sistemul de profile Synego asigură în camerele clienţilor o temperatură constantă atât pe timpul iernii cât şi în perioada verii. Acest tip de ferestre au un preţ de aproximativ 70 de euro www.termopanearad.ro .

Aceaste firme din Arad execută termopane la comandă de foarte bună calitate și așteaptă să fie contactate de câți mai mulți clienți din țara noastră.