Ti-ai facut o firma. Ce faci mai departe?

de

Ai visat ani de-a randul sa ai firma ta. Sa ai o companie care sa faca ceea ce ti-ai dorit dintotdeauna. Foarte bine. Mai departe ce fac?

Te iau prin surprindere diverse activitati pe car enu stiai ca este nevoe sa le intreprinzi. Incerci sa faci fata lucrurilor neplacute pe care le ai de facut… cele la care nu te gandisei atunci cand visai. Trebuie sa faci calcule, sa alergi cu hartii si hartiute, sa stai la cozi interminabile, sa ai de-a face cu tot felul de functionari de pe la fel de fel de ghisee. Caldura, oboseala, stres, timp pierdut si bani irositi… Nu despre asta e afacerea ta, nu? Afacere ta este despre lucrurile frumoase pe care iti doresti sa le dezvolti. Pentru a da randament la maximum in domeniul in care iti place sa activezi este nevoie sa fii odihnit si linistit.

Din fericire traim in vremurile in care optiunile si rezolvarile pentru orice problema sunt nenumarate. Problema calculelor, a taxelor, a hartiilor plimbate intre ghisee poate fi rezolvata extrem de simplu prin angajarea unei firme de contabilitate pentru compania ta. De ce a unei firme si nu a unui contabil pur si simplu? In primul rand pentru ca o firma iti poate oferi garantie. Firma de Conta, de exemplu, ofera garantie si este 100% raspunzatoare in fata legii pentru orice decizie luata. Asadar, atata timp cat asculti de sfaturile expertilor de acolo, esti “acoperit”.

Inca nu esti convins? Daca ti-as spune ca poti beneficia de o asigurare asupra banilor pierduti? Este indicat sa ii alegi pe cei de la Firma de Conta pentru ca elimina orice eventuale pierderi prin asigurarea de risc profesional si raspundere civila. Nu au apelat la aceasta asigurare in ultimii 15 ani de activiate, dar, totusi, aceasta exista. Oricine poate gresi. Importtant este sa isi poata acoperi in orice moment greseala.

De acum, ocupa-te doar de lucrurile care iti plac si creste-ti afacerea frumos. Lasa bataile de cap in seama celor ce sunt pasionati de asta.