TokenGo

de

Platforma tokenizării de faceriTokenGo a ridicat 1 milion de dolari în Pre-ICO

Pentru nimeni nu este secret ┬áfaptul c─â viitorul financiar, opera┼úional ┼či de investi┼úii ale proceselor companiei ┬áconstau ├«n utilizarea tehnologiei blokcein. Cercet─ârile sistematice reprezenta┼úi ai firmelor de consultan┼ú─â juridic─â, de investi┼úii ┼či de tehnologie sunt destribuite ├«n registrele de solu┼úii pentru multe sarcini, cu care se confrunt─â participan┼úii la fiecare dintre sectoarele economiei.

Cre┼čterea rapid─â a tehnologiei creeaz─â mai multe solu┼úii care satisfac ┬ánevoile oamenilor reali. Criptomoneda, contractele inteligente, documentele distribuite ├«n registrul de sistem, ┼či ICO ca analogul al IPO ÔÇô s-au stabilit ca solu┼úii lucr─âtoare eficiente, iar la pia┼ú─â deja au ap─ârut lideri de eficitate ┼či de calitate a serviciilor. Cu totul, pe toate acestea solu┼úii le une┼čte un defect- lipsa unei platforme strategice, oferind ├«ntregul pachet de servicii, precum ┼či lipsa unei ┬áecosistem─â care ├«ndepline┼čte toate cerin┼úele ┼či dori┼úele participan┼úilor.

Exizten┼úa unei singure platforme ┬ácare ┼úine cont parametrelor de mai sus, este posibil─â numai ├«ntr-un format de sistem modular ┼či auto-suficient ┬á├«n care to┼úi componen┼úii sunt intercocecta┼úi, iar men┼úinerea ┼či asigurarea sistemului va fi atribuit activit─â┼úii participan┼úilor. Anume a┼ča viziune a proectului a ap─ârut de la creatorii platformei TokenGo.

TokenGo- platform─â pentru ├«ncep─âtori ┼či ┬áprofesioni┼čti de afaceri din blokcein.

Inspirat de toate avantajele ┬áoferite de utilizare a tehnologiei blokcein, precum ┼či popularizarea ┬ásistemelor descentralizate ┼či ICO, scopul fondatorilor proectulu TokenGo, ┬áa fost crearea blokcein, tokenizarea proectului de afaceri. Lu├ónd ├«n consiferare faptul c─â nu fiecare antreprenor sau autor startap ├«n┼úeleg ┬áprocedurele ICO, iar utilizarea acestui mecanizm pentru mai multe proecte creeaz─â oportunut─â┼úi, creatorii TokenGo, realez├ónd aceast─â tendin┼úie, angajate ├«n platforma de dezvoltare, prin care orice utilizator poate folosi u┼čor de ├«n┼úeles instrumentele pentru producerele de ICO.

Oportunităţile platformei TokenGo pentru proiectele ICO

Pentru fondatorii proiectelor, care profit serviciilor platformei TokenGo, o s─â fie preg─âtite ┼či prev─âzute instrumentele necesare pentru organizarea ┬áICO: tokenii proprii, paginile l─ânding, structura organiz─ârii a baunti ÔÇô companieicu birouri personale de participan┼úi, solu┼úiile termiate de siguran┼ú─â a saitirilor ┼č.a.m.d.

Tot important este faptul, c─â ├«n cadrul de utilizare a platformei blokcein TokenGo, se poate profite de c─âtre unicul proiect a contractului inteligent, care nu este dificil ┼či nu ia mult timp ( spre deosebire, de exemplu, de la ajustarea independent─â a controluluii inteligent Ethereum). Utilizarea unor conracte de designer inteligent ┬áTokenGo, ofer─â siguran┼úa ┼či transparen┼úa total─â de lucru, apoi ├«n mod semnicativ va reduce pragul de ie┼čire pe pia┼ú─â pentru orice companie.

Funcţia TokenGo pentru afaceri

Pentru companiile specializate ├«n servicii financiare, TokenGo ofer─â o oportunitatede a face o plat─â imediat─â ┼či transferuri oriunde ├«n lume. ├Än situa┼úiile, ├«n care exist─â un risc de afacere ne complet─âsau fonduri incasate, este posibil de a efectua transferuri prin platforma blokcein, care permite siguran┼úa acestui proces, ├«nc├ót toate informa┼úiile oric─ârei tranzac┼úii sunt stocate ├«n blokcein, ceea ce elimin─â posibilitatea apari┼úiei unor ac┼úiuni unilaterale.

Este demn de remarcat c─â stocarea tuturor tranzac┼úii ┼či a documentelor ├«n blokcein TokenGo, ofer─â o transperan┼ú─â complet─â a tranzac┼úiilor financiare, contractelor ┼či altor documente, care simplific─â automatizarea contabilit─â┼úii. Lucrul ├«n domeniul activit─â┼úii notariale de management al documentelor, cadastru ┼či publicitate vor fi asemenea mai sigur, folosind blokceina TokenGo, care ( f─âr─â utilizarea unor ter┼úe p─âr┼úi) va oferi o garan┼úie de fiabilitate a oric─ârei imforma┼úii.

Conceptul ecosistemului TokenGo

Modelul de procese economice ┼či sociale ├«nchise au construit baza pentru crearea ecosistemului platformei TokenGo, care este construit cu toate cerin┼úele moderne de succes ┼či pentru a asigura un venit de c─âtre participan┼úi. Ne oprim mai detailat la componentele ecosistemului TokenGo ┼či capacit─â┼úile lor.

Veb-platforma TokenGo con┼úine cabinetul personal cu toate informa┼úiile necesare relativ deja conectate ┼či sunt preg─âtite pentru conectarea serviciilor, apoi datele despre care trec ┬ácraudseilah ┼či ICO de date a proiectelor. ├Än cabinetul personal TokenGo se poate de v─âzut statisticile activit─â┼úii dob├óndirii tolenilor, sumele criptovalutelor ├«n portofel ┼či tranzac╚Ťiile efectuate. De asemenea, utilizatorul veb-platformei TokenGo poate citi ┼čtirile despre ICO, ┬álua parte ├«n cania baunti, c─â┼čtiga tokeni interni ┼č.a.m.d.

Constructorul ┬ál─ânding paginii ICO TokenGo permite autorilor ICO s─â efectueze configurarea flexibil─â a site-ului s─âu pentru a face ICO, ╚Öi, de asemenea, cu u┼čurin┼ú─â s─â-l integreze ├«n veb-platforma TokenGo. Toate acestea ┬álucruri va ├«mbun─ât─â╚Ťi ├«n╚Ťelegerea de proiecte de c─âtre participan╚Ťii platformei. Constructorul smart-contractelor TokenGo simplific─â procesul de creare a smart-contractului ┼či permite s─â ob┼úinem decizia de ├«ncredere ┼či siguran┼ú─â pentru proprietar ┼či investor.

Criptovaluta de valori TokenGo permite de a integra un num─âr nelimitat de perechi valutare, precum ╚Öi intuitiv─â interfa╚Ť─â simplificat─â a balan╚Ťei de verificare, sincronizarea cabinetului personal a veb-platformei TokenGo ┬áu┼čureaz─â ┼či accelereaz─â procesul ob┼úinerii veniturilor. Sistema harvesting vot─ârilor TokenGo permite de a motiva participan┼úii platformei care contribuie la realizarea unui scop comun, datorit─â unei renumera╚Ťii echitabile, propor╚Ťional cu contribu╚Ťia fiec─âruia dintre ei. Sistema corect─â de recompensare ┬áTokenGo face agita┼úie ├«n crearea ╚Öi ╚Ťinerea proiectului de cei mai buni profesioni┼čti de comunitate.

Tokenii platformei GoPower (GPT) ┼či GoCoin (GOC) ┼či diferen┼úa lor

GoPower (GPT)- token pe blokcein Ethereum, ┬ácare este unitatea fundamental─â a platformei ┼či este folosit pentru a efectua ICO TokenGo. ┬áGoCoin (GOC) spre deosebire de GPT ÔÇô aceasta este un lucru intern TokenGo, pl─â┼úile calculelor instrumentelor platformei. GOC ┬áse ob┼úine de zi cu zi, ├«n urma mitingului ( analog mainig), care utilizeaz─â algoritmul propriu consensului DPoP (modificat DPoS).

Participan┼úii platformei ÔÇô proprietarii tokenilor GoPower pe platforma TokenGo, ┬áautomat cap─ât─â posibilitaea de a participa ├«la producerea de monede GoCoin, primite ca urmare de zi cu zi de activitate a participantului ┬áplatformei. GoCoin se distribuie ├«ntre participan┼úii platformei TokenGo ca algoritmul special av├ónd ├«n vedere emisiunea limitat─â, ┼či deasemenea planificat de cre┼čterea cursului, care permine de a p─âstra atractivitatea de recompense ┼či de a asigura o cre┼čtere stabil─â a platformei. ├Än total sunt emise 700 000 000 de tokeni ┬áGoPower (GPT), din care 600 000 000 GPT sunt disponibile pentru a cump─âra deja de la ├«nceputul campaniei Pre-ICO.

├Än acest moment ┬áp├ón─â la 10 februarie anul 2018 platforma TokenGo desf─â╚Öoar─â o etap─â preliminar─â ICO, care este diferit de cele mai avantajoase condi╚Ťii. Astfel, participan┼úilor li se ofer─â cump─ârarea tokenilor GPT la un pre╚Ť atractiv ÔÇö 1 GPT = 0.00057143 ETH, ╚Öi, de asemenea, un bonus ┬á┬á├«n m─ârime de 50% la pre╚Ťul de cump─ârare. Trebuie de luat ├«n considerare , c─â taxele actuale ├«n cadrul trecerii Pre-ICO deja constituie 81% de la Soft Cap sau a modului de 1 milion de dolari. Aceasta ├«nseamn─â, c─â la atingerea de 100% platforma poate trece la urm─âtoarea etap─â de dezvoltare, iar Pre-Sale bonusul ┬ápoate fi redus ├«n conformitate cu prevederile foii de parcurs a proiectului. Participan┼úilor crauds─âila de asemenea, sunt oferite bonusuri permanente pentru num─ârul de achizi╚Ťionare a tokenilor, pentru sus╚Ťinerea proiectului ├«n diferite re╚Ťelele de socializare, precum ┼či programele referale.

Deci, este evident c─â, prin strategia sa ┼či o abordarea institu╚Ťional─â a analizei de pia┼ú─â, creatorii proiectului au dezvoltat un poten╚Ťial concuren╚Ťial, profitabil─â platform─â, ╚Öi condi╚Ťii flexibile de la faza de Pre-Sale care permite investitorilor s─â se al─âture activ la comunit─â╚Ťile de profesioni╚Öti ├«n cadrul platformei la cele mai avantajoase condi╚Ťii. Pentru mai multe detalii familiariza╚Ťi cu proiectul, concep┼úiile lor ┼či foaia de parcurs, ┼či de asemenea de g─âsit timp pentru a participa la ┼čedin┼úa de Pre-ICO, se poate pe saitul oficial a companiei, unde este prezentat Whitepaper, sau pe paginile TokenGo ├«n re╚Ťelele de socializare.