TokenGo

de

Platforma tokenizării de faceriTokenGo a ridicat 1 milion de dolari în Pre-ICO

Pentru nimeni nu este secret  faptul că viitorul financiar, operaţional şi de investiţii ale proceselor companiei  constau în utilizarea tehnologiei blokcein. Cercetările sistematice reprezentaţi ai firmelor de consultanţă juridică, de investiţii şi de tehnologie sunt destribuite în registrele de soluţii pentru multe sarcini, cu care se confruntă participanţii la fiecare dintre sectoarele economiei.

Creşterea rapidă a tehnologiei creează mai multe soluţii care satisfac  nevoile oamenilor reali. Criptomoneda, contractele inteligente, documentele distribuite în registrul de sistem, şi ICO ca analogul al IPO – s-au stabilit ca soluţii lucrătoare eficiente, iar la piaţă deja au apărut lideri de eficitate şi de calitate a serviciilor. Cu totul, pe toate acestea soluţii le uneşte un defect- lipsa unei platforme strategice, oferind întregul pachet de servicii, precum şi lipsa unei  ecosistemă care îndeplineşte toate cerinţele şi doriţele participanţilor.

Exiztenţa unei singure platforme  care ţine cont parametrelor de mai sus, este posibilă numai într-un format de sistem modular şi auto-suficient  în care toţi componenţii sunt intercocectaţi, iar menţinerea şi asigurarea sistemului va fi atribuit activităţii participanţilor. Anume aşa viziune a proectului a apărut de la creatorii platformei TokenGo.

TokenGo- platformă pentru începători şi  profesionişti de afaceri din blokcein.

Inspirat de toate avantajele  oferite de utilizare a tehnologiei blokcein, precum şi popularizarea  sistemelor descentralizate şi ICO, scopul fondatorilor proectulu TokenGo,  a fost crearea blokcein, tokenizarea proectului de afaceri. Luând în consiferare faptul că nu fiecare antreprenor sau autor startap înţeleg  procedurele ICO, iar utilizarea acestui mecanizm pentru mai multe proecte creează oportunutăţi, creatorii TokenGo, realezând această tendinţie, angajate în platforma de dezvoltare, prin care orice utilizator poate folosi uşor de înţeles instrumentele pentru producerele de ICO.

Oportunităţile platformei TokenGo pentru proiectele ICO

Pentru fondatorii proiectelor, care profit serviciilor platformei TokenGo, o să fie pregătite şi prevăzute instrumentele necesare pentru organizarea  ICO: tokenii proprii, paginile lănding, structura organizării a baunti – companieicu birouri personale de participanţi, soluţiile termiate de siguranţă a saitirilor ş.a.m.d.

Tot important este faptul, că în cadrul de utilizare a platformei blokcein TokenGo, se poate profite de către unicul proiect a contractului inteligent, care nu este dificil şi nu ia mult timp ( spre deosebire, de exemplu, de la ajustarea independentă a controluluii inteligent Ethereum). Utilizarea unor conracte de designer inteligent  TokenGo, oferă siguranţa şi transparenţa totală de lucru, apoi în mod semnicativ va reduce pragul de ieşire pe piaţă pentru orice companie.

Funcţia TokenGo pentru afaceri

Pentru companiile specializate în servicii financiare, TokenGo oferă o oportunitatede a face o plată imediată şi transferuri oriunde în lume. În situaţiile, în care există un risc de afacere ne completăsau fonduri incasate, este posibil de a efectua transferuri prin platforma blokcein, care permite siguranţa acestui proces, încât toate informaţiile oricărei tranzacţii sunt stocate în blokcein, ceea ce elimină posibilitatea apariţiei unor acţiuni unilaterale.

Este demn de remarcat că stocarea tuturor tranzacţii şi a documentelor în blokcein TokenGo, oferă o transperanţă completă a tranzacţiilor financiare, contractelor şi altor documente, care simplifică automatizarea contabilităţii. Lucrul în domeniul activităţii notariale de management al documentelor, cadastru şi publicitate vor fi asemenea mai sigur, folosind blokceina TokenGo, care ( fără utilizarea unor terţe părţi) va oferi o garanţie de fiabilitate a oricărei imformaţii.

Conceptul ecosistemului TokenGo

Modelul de procese economice şi sociale închise au construit baza pentru crearea ecosistemului platformei TokenGo, care este construit cu toate cerinţele moderne de succes şi pentru a asigura un venit de către participanţi. Ne oprim mai detailat la componentele ecosistemului TokenGo şi capacităţile lor.

Veb-platforma TokenGo conţine cabinetul personal cu toate informaţiile necesare relativ deja conectate şi sunt pregătite pentru conectarea serviciilor, apoi datele despre care trec  craudseilah şi ICO de date a proiectelor. În cabinetul personal TokenGo se poate de văzut statisticile activităţii dobândirii tolenilor, sumele criptovalutelor în portofel şi tranzacțiile efectuate. De asemenea, utilizatorul veb-platformei TokenGo poate citi ştirile despre ICO,  lua parte în cania baunti, căştiga tokeni interni ş.a.m.d.

Constructorul  lănding paginii ICO TokenGo permite autorilor ICO să efectueze configurarea flexibilă a site-ului său pentru a face ICO, și, de asemenea, cu uşurinţă să-l integreze în veb-platforma TokenGo. Toate acestea  lucruri va îmbunătăți înțelegerea de proiecte de către participanții platformei. Constructorul smart-contractelor TokenGo simplifică procesul de creare a smart-contractului şi permite să obţinem decizia de încredere şi siguranţă pentru proprietar şi investor.

Criptovaluta de valori TokenGo permite de a integra un număr nelimitat de perechi valutare, precum și intuitivă interfață simplificată a balanței de verificare, sincronizarea cabinetului personal a veb-platformei TokenGo  uşurează şi accelerează procesul obţinerii veniturilor. Sistema harvesting votărilor TokenGo permite de a motiva participanţii platformei care contribuie la realizarea unui scop comun, datorită unei renumerații echitabile, proporțional cu contribuția fiecăruia dintre ei. Sistema corectă de recompensare  TokenGo face agitaţie în crearea și ținerea proiectului de cei mai buni profesionişti de comunitate.

Tokenii platformei GoPower (GPT) şi GoCoin (GOC) şi diferenţa lor

GoPower (GPT)- token pe blokcein Ethereum,  care este unitatea fundamentală a platformei şi este folosit pentru a efectua ICO TokenGo.  GoCoin (GOC) spre deosebire de GPT – aceasta este un lucru intern TokenGo, plăţile calculelor instrumentelor platformei. GOC  se obţine de zi cu zi, în urma mitingului ( analog mainig), care utilizează algoritmul propriu consensului DPoP (modificat DPoS).

Participanţii platformei – proprietarii tokenilor GoPower pe platforma TokenGo,  automat capătă posibilitaea de a participa îla producerea de monede GoCoin, primite ca urmare de zi cu zi de activitate a participantului  platformei. GoCoin se distribuie între participanţii platformei TokenGo ca algoritmul special având în vedere emisiunea limitată, şi deasemenea planificat de creşterea cursului, care permine de a păstra atractivitatea de recompense şi de a asigura o creştere stabilă a platformei. În total sunt emise 700 000 000 de tokeni  GoPower (GPT), din care 600 000 000 GPT sunt disponibile pentru a cumpăra deja de la începutul campaniei Pre-ICO.

În acest moment  până la 10 februarie anul 2018 platforma TokenGo desfășoară o etapă preliminară ICO, care este diferit de cele mai avantajoase condiții. Astfel, participanţilor li se oferă cumpărarea tokenilor GPT la un preț atractiv — 1 GPT = 0.00057143 ETH, și, de asemenea, un bonus   în mărime de 50% la prețul de cumpărare. Trebuie de luat în considerare , că taxele actuale în cadrul trecerii Pre-ICO deja constituie 81% de la Soft Cap sau a modului de 1 milion de dolari. Aceasta înseamnă, că la atingerea de 100% platforma poate trece la următoarea etapă de dezvoltare, iar Pre-Sale bonusul  poate fi redus în conformitate cu prevederile foii de parcurs a proiectului. Participanţilor craudsăila de asemenea, sunt oferite bonusuri permanente pentru numărul de achiziționare a tokenilor, pentru susținerea proiectului în diferite rețelele de socializare, precum şi programele referale.

Deci, este evident că, prin strategia sa şi o abordarea instituțională a analizei de piaţă, creatorii proiectului au dezvoltat un potențial concurențial, profitabilă platformă, și condiții flexibile de la faza de Pre-Sale care permite investitorilor să se alăture activ la comunitățile de profesioniști în cadrul platformei la cele mai avantajoase condiții. Pentru mai multe detalii familiarizați cu proiectul, concepţiile lor şi foaia de parcurs, şi de asemenea de găsit timp pentru a participa la şedinţa de Pre-ICO, se poate pe saitul oficial a companiei, unde este prezentat Whitepaper, sau pe paginile TokenGo în rețelele de socializare.