TOP 5 cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre polistirenul extrudat

de

Fiecare dintre noi ne dorim sa avem mai mult caldura la un pret cat mai mic si din aceasta cauza utilizarea de polistiren extrudat este o solutie eficient. Totusi, pentru a benefia de un mediu interior eficient, trebuie sa cunoastem cateva lucruri despre acest material.

Este recomandat ca inainte de utilizarea acest material sa nu fie expus razelor solare. In caz contrar, acesta sa va decolora, insa isi va pastra toate calitatile.

polistiren extrudat

Inainte de lucrurile de mai jos, este important de stiut faptul ca polistirenul extrudat de aici este un material cu proprietati izolatoare atat termice, cat si fonice.

Mai jos, vei gasi cele mai importante 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre polistirenul extrudat inainte de a-l utiliza.

1. Polistirenul extrudat este un material izolator foarte eficient

Acesta se utilizeaza pentru izolarea locuintei si isi indeplineste scopul de a avea costuri mai mici cu incalzirea locuintei. Acest material nu trebuie sa fie utilizat pentru izolarea fatadelor.

2. Izolarea soclului este recomandat sa se faca cu acest material

De asemenea, izolarea fundatiei (utilizarea placilor de polistiren extrudat trebuie facuta inainte de inchiderea fundatiei, a pardoselilor din interior si exterior, dar si pentru acoperisuri, utilizarea acestui material este foarte eficienta.

3. Usuritatea cu care se transporta, manevreaza si monteaza sunt alte avantaje pe care le ofera polistirenul extrudat

De asemenea, atunci cand este utilizat pierderile de material sunt foarte mici, datorita faptului ca acesta nu se faramiteaza deloc. Mai mult decat atat, placile de polistiren extrudat se monteaza foarte usor pe suprafete betonate si cimentate, iar tencuiala ce se aplica peste acesta are o aderenta foarte buna.

4. Cand discutam despre calitati, acest material are foarte multe

Aici mentionam faptul ca este un foarte eficient material utilizat pentru izolare, dar si faptul ca rezista foarte bine la actiunea factorilor externi naturali, precum izolarea. Este important de retinut faptul ca rezistenta impotriva umiditatii in recomanda sa fie utilizat pentru izolarea fundatiei. Mai mult decat atat, are calitatea de a se comporta foarte bine la variatiile de temperauta, rezistand foarte bine atat la inghet, cat si la caldura mare.

5. Polistirenul extrudat este materialul care poate fi montat indiferent de conditiile meteo pe suprafetele ce au nevoie sa fie izolate

De asemenea, este foarte rezistent la socuri si trafic intens, fiind potrivit pentru a izola pardoselile. Tot in cadrul acestei suprafete, acest material poate fi utilizat intr-un sistem de incalzire prin pardoseala.