Totul despre brazi artificiali

de

Ce este un brad artificial? Pentru cine este potrivit un astfel de brad de craciun? Cum functioneaza si care sunt avantajele sale? Ce tipuri de brazi artificiali exista? Acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante intrebari pe care si le pun oamenii atunci cand este vorba despre alegerea unui brad potrivit pentru decorarea casei de sarbatori. Cele mai multe sunt raspunse de BraziCraciun.net cu produsele lor de calitate.

Mai jos vei gasi raspunsuri care sa iti satisfaca aceste curiozitati si nu numai.

Ce este mai exact un brad artificial? Bradul artificial este un brad fals cu mai multe ramuri decat un brad adevarat, natural si este special conceput pentru sezonul de sarbatori.

Unii brazi artificiali de craciun sunt realizati atat de realist incat pot induce in eroare consumatorii care ii pot confunda cu usurinta cu brazii naturali. Bradul artificial este cel mai adesea realizat din PVC, dar in ultima vreme au aparut pe piata tot mai multi brazi artificiali de craciun din metal sau lemn.

Acestia sunt conceputi in mod artificial pentru a oferi o longevitate mai buna decat omologul lor natural, fiind posibila utilizarea lor vreme de mai multi ani la rand.

Cui este destinat acest produs? Bradul artificial este destinat tuturor utilizatorilor. Acesta este din ce in ce mai apreciat de cei carora le pasa de mediu, care vor sa protejeze copacii naturali pentru un mediu curat.

In fiecare an, exista mai multi brazi artificiali vanduti decat brazii naturali, acestia fiind cumparat in special de familiile cu cel putin un copil. Bradul artificial este ideal pentru familii deoarece poate fi refolosit de la un an la altul, nu isi pierde acele si nu prezinta niciun risc de toxicitate pentru copii si animale.

Cum functioneaza exact un brad artificial de craciun? De obicei, bradul artificial vine la pachet cu mai multe accesorii, acestea fiind elemente care trebuie asamblate pentru a constitui un adevarat brad artificial care poate fi impodobit.

Prin urmare, acesta este compus dintr-o baza, un trunchi impartit in mai multe sectiuni si mai multe ramuri. De cele mai multe ori, suportul bradului artificial este conceput in forma de X.

Trunchiul este impartit in doua sau trei sectiuni. Trebuie sa gasesti cea mai mare si mai stufoasa parte pentru a o fixa in suport, apoi vin celelalte sectiuni ale bradului, care sunt mai mari sau mai mici in functie de modelul selectat.

Care sunt cele mai mari avantaje ale unui brad artificial de craciun? Bradul artificial are o multitudine de avantaje fata de omologul sau natural. Acesta nu necesita nicio intretinere speciala, iar din punct de vedere financiar, bradul artificial este mai ieftin decat brazii naturali.

Mai mult decat atat, acesta poate fi folosit mai multi ani la rand. Spre deosebire de bradul natural, bradul artificial nu este toxic pentru animale si nu trebuie avuta in vedere nicio alergie atunci cand il alegi. Singurul sau mare dezavantaj este ca nu ofera mirosul natural al bradului, insa cei mai multi utilizatori aleg lumanari parfumate in acest sens sau uleiuri esentiale din brad pentru a se bucura de miresmele placute ale acestuia.

Ce tipuri de brazi artificiali exista? In functie de preferintele de culoare sau design pe care le are fiecare utilizator, exista trei categorii principale de pomi de Craciun artificiali. Este vorba despre bradul artificial verde, care imita cel mai bine bradul natural, bradul cu aspect inzapezit sau bradul alb, pentru cei care iubesc zapada si aspectul polar si bradul artificial iluminat care este conceput in asa fel incat sa usureze munca celor care tin la decorarea bradului, dar in acelasi timp nu au suficient timp pentru a face acest lucru in detaliu.

Brad artificial de Craciun verde

Acesta este cel mai clasic model si cel mai frecvent cumparat de catre utilizatori. Este foarte apreciat de clienti in functie de caracteristicile pe care le are, deoarece exista in diferite dimensiuni si poate fi decorat in functie de dorintele fiecaruia.

Usor de asamblat, solid si durabil, bradul artificial verde este modelul pe care il gasesti cu cea mai mare usurinta. Cu toate acestea, modelele entry-level nu sunt realiste, insa un brad de lux de pe BraziCraciun.net din aceasta categorie poate fi bradul ideal care sa iti incante casa timp de ani la rand.

Brad de craciun inzapezit sau brad alb

Acesta este, de asemenea, un model care se gaseste cu usurinta, fiind un brad artificial acoperit cu zapada artificiala. Bradul cu aspect inzapezit vine in doua versiuni: bradul acoperit complet de zapada sau bradul cu aspect inghetat care are doar varfurile ramurilor presarate cu alb.

Este foarte popular pentru Craciun si pentru aspectul magic pe care il creeaza, dar stratul de zapada tinde sa cada in timp: acesta necesita, prin urmare, mai multa intretinere decat modelul clasic.

Brad de craciun artificial cu luminit

Acesta este un pom de Craciun clasic, dar care are deja lumini LED incorporate, ceea ce il face sa fie usor de decorat. Foarte apreciat de consumatori, un brad de Craciun de acest fel este acel all-in-one perfect. Pe de alta parte, acest lucru il face putin mai scump decat omologii sai verzi sau albi.