Transforma-ti telefonul intr-o camera de supraveghere

de

Tehnologia moderna a camerelor de supraveghere va permite sa pastrati cele mai insemnate lucruri din casa, cum ar fi bunurile de valoare, seiful, animalele de companie, precum si tehnologia care s-a schimbat radical odata cu aparitia smartphone-urilor. De la camere mici si aparate radio, la sisteme de securitate pentru casa, tehnologia a evoluat si a devenit tot mai eficienta si usor de utilizat.

 

Daca in anii trecuti aveai nevoie de personal de securitate care sa fie responsabil de bunurile tale, acum sistemul este complet automatizat si functioneaza pe parcursul intregului an, fara a fi nevoie de interactiunea umana. In timp ce tot mai multe case si firme au sisteme de securitate cu canale multe ce lucreaza 24/7, o familie mica are nevoie de o camera mica temporara pentru observarea unei camere din casa, cum ar fi camera copilului sau monitorizarea unor obiecte.

 

Desi traim intr-o societate moderna sunt din ce in ce mai multe pericole si de multe ori este nevoie de un sistem de supraveghere video sau un sistem de alarma prezent in orice locuinta.

Avand in vedere ca nu oricine isi permite un sistem de supraveghere sau de alarma, poti folosi un smartphone vechi, indiferent de sistemul de operare, Android sau iOS, pentru fiecare exista aplicatii ce pot transforma camera acestora in sistem de supraveghere video.

 

De aceea, o serie de aplicatii sunt disponibile gratuit pe Android care ajuta pentru aceste nevoi scurte care se pot configurate pe telefonul tau Android sau pe PC. Dupa instalarea uneia din aplicatii trebuie sa creezi o conexiune intre telefon si laptop si sa pornesti dispozitivul asemeni unui aparat de fotografiat si sa plasezi camera de supravegheat intr-un punct adecvat, cel pe care doresti sa-l monitorizeze.

Alte lucruri pe care le mai poti face cu un telefon vechi sunt: mp3 sau media player portabil, consola portabila, telecomanda pentru televizor sau GPS, toate acestea cu ajutorul aplicatiilor!