Tratamente de slabire prin ultrasunete care dau rezultate

de

Ce parere aveti despre tratamentul cu ultrasunete?

Majoritatea doamnelor se confrunta cu problematicii noduri celulitici. Zonele adipoase de pe corp si vergeturile le fac, de cele mai multe ori sa se simta fara incredere in sine. Din acest motiv, tot mai multe dintre acestea apeleaza la tot soiul de metode de estompare a acestora. Si foarte multe dintre ele si-au gasit metoda cea mai eficienta care le scapa de problemele inestetice. Ele au ales tratamentul prin ultrasunete pentru ca imbunatateste atat elasticitatea, cat si fermitatea pielii.

Cine poate efectua tratamentul prin ultrasunete?

De cele mai multe ori, procedura pe baza de ultrasunete este folosita frecvent in centrele medicale de remodelare corporala ori in cele SPA pentru probleme faciale. Daca nu stii pe care sa-l alegi, poti incepe prin a accesa link-ul centrului de remodelare corporala Fysiogand din Bucuresti: http://www.fysiogand.ro/ultrasunete/.

ultrasunete

Tratamentul este ideal pentru anticearcane si ochi, pentru conturul facial, pentru lifting facial ori depigmentare si multe alte intrebuintari. Chiar si zonele corporale cu ceva centimetrii in exces precum coapsele, abdomentul picioarele sau bratele sunt zone usor de modelat si de reconturat cand folositi tratament terapeutic pe baza de ultrasunete.

Daca initial terapia cu ultrasunete era folosita in domeniul medical, in vederea recuperarilor; acum procedura poate fi folosita in domeniul remodelarii corporale. Si s-a remarcat prin scopul de a redefini tonifierea si elacticitatea corpului.

Actiunea tratamentului cu ultrasunete

In primul rand, procedeul functionarii eficiente al tratamentului sta la baza unor micro-vibratii care sunt invizibile. In timpul procesului de tratare, micro-impulsurile au proprieteatea de a sparge depozitele acumulate de-a lungul timpului de grasime care, ulterior s-au si calcifiat.

Efectul de indepartare definitiva din organism a grasimilor se obtine destul de usor. Datorita vitezei cu care micile vibratii sunt emise, se produce o usoara incalzire. Undele ultrasonice vibratoare se deplaseaza cu o viteza extrem mare, cam de milion de impulsuri pe secunda, ceea ce face ca tratamentul sa nu fie dureros sio sa aduca rezultate bune, pe lunga durata.

Mai nou se vorbeste de implementarea unei noi metode de remodelare a corpului derivat din acest tratament. Este vorba despre exfolierea cu ultrasunete care presupune umezirea pielii cu ajutorul unei solutii deionizate ce ajuta la indepartarea mult mai usoara a celulelor moarte.

Te asteptam la centrul medical Fysiogand pentru a incerca metoda de slabit care ti se potriveste!