Un sejur in Singapore sau incursiune in luxul tropical asiatic

de

O vacanta in Singapore nu este doar o calatorie frumoasa ci o experienta de viata. Am fost acolo, am trait in ritmul orasului si nu m-am mai intors aceeasi.

Singapore este un stat din Asia foarte mic, dar foarte dezvoltat economic, fiind al patrulea centru financiar din lume. Si pentru ca turismul a devenit asul din maneca acestui oras-stat, un sejur in Singapore, inseamna o desprindere de realitate si conectarea la o lume tropicala de un lux suprarealist.

Aflandu-se in vecintatea Ecuatorului si format din 63 de insule, Singapore este un taram tropical, unde vara nu are sfarsit, unde padurile ecuatoriale si rezervatiile naturale acopera cea mai mare suprafata a statului.

Daca ati mai fost in destinatii turistice exotice, poate tropicalitatea din Singapore nu va insemna ceva nou, dar luxul acestui peisaj urban rupt din filmele science fiction, ti se va intipari pe retina. Milioane de turisti din intreaga lume isi petrec vacantele in Singapore, pentru a gusta din aceasta lume, parca rupta de lumea noastra.

Eu am fost convinsa sa accept un sejur in Singapore, pentru ca initial nu eram atrasa de acest gen de destinatie turistica. Astazi, nu imi vine sa cred ce as fi putut rata, daca refuzam sa imi petrec vacanta in Singapore.

Singapore se traduce ca ” Orasul Leilor” si este un stat mic in care este concentrata intreaga Asie. Veti fi coplesiti de multitudinea de populatii si culturi care traieste in Singapore. Eu am fost siderata sa descopar diversitatea obiectelor de cult din acest stat. Daca sunteti pasionati de interculturalitate, vacanta in Singapore va poate oferi o experienta unica. Vezi Oferte deosebite pentru o vacanta exotica in Singapore

Desi multi turisti aleg sa isi petreaca vacantele in Singapore pentru oportunitatea de a face shopping in paradisul mall-urilor, eu am fost impresionata de alte lucruri pe care le-am vazut aici.

In timpul sejurului in Singapore am descoperit ca statul asiatic a doborat foarte multe recorduri in domeniul arhitecturii. Eu am fost cucerita de gradina zoologica nocturna din Singapore. A fost prima gradina nocturna din lume, fiind construita in 1994, pe o suprafata de 40 de hectare.

Tot in Singapore se afla si cea mai mare fantana din lume, Fountain of Wealth. Sunt multe constructii arhitecturale impresionante care intrec orice imaginatie si care dispun de o tehnologie foarte avansata in Orasul Leilor.

Si pentru ca vacanta mea in Singapore sa fie perfecta, m-am bucurat si de o gastronomie locala unica, inedita si extrem de aromata. Am gustat specialitati malaeziene, indiene si chineze care mi-au facut papilele gustative sa o ia razna. Desi sunt mancararuri preponderent picante, aromele din aceste specialitati sunt foarte pregnante si fac mancarea pur si simplu delicioasa.

Vezi Oferte deosebite pentru o vacanta exotica in Singapore