Un tavan extensibil poate aduce o nota de armonie aparte tuturor imobilelor

de

Fiecare familie pastreaza de la sine o traditie de urmat, mai ales cand vine vorba de amenajarea propriului spatiu.

De la pastrarea vechilor obiceiuri, pana la tendintele secolului actual nu este decat un pas, iar un tavan extensibil isi doreste sa va arate de ce trebuie sa se afle in prelungirea celui de baza.

Costuri de intretinere inexistente

De-a lungul timpului probabil a-ti intampinat diferite inconcordante de ordin tehnic la nivelul tavanului, fie din cauza unei banale tevi sparte a vecinului, fie din cauza unor fisuri datorate materialului slab de executie folosit de zidar.

In acest caz, nu numai ca un tavan extensibil isi va pastra proprietatile odata cu timpul, dar numeroasele cercetari au aratat ca nu va fi nevoie de o interventie ulterioara, fie ca se doreste revopsirea sa cu o culoare diferita sau accentuarea dupa caz a celei prezente.

Procedurile de montaj nu impun factori de risc pentru sanatatea umana

Deseori amestecturile de substanta ce fac posibila obtinerea amorsei, curatarea peretilor sau dupa caz adaugarea vospelurilor pe trafalet este o operatiune ce poate isca fie alergii, fie stari de spirit ciudate oamenilor, datorita mirosului puternic emanat.

Nu numai ca tavanul extensibil propune un nivel inodor, dar simpla lui prezenta in decorul unei incaperi este lipsita de toxicitate, fara sa provoace alergeni sau sa emane diferite combinatii chimice.

Altfel spus, atat pentru copii mici, cat si pentru batrani sau persoane hipersensibile, o astfel de constructie este cat se poate de lipsita de riscuri la nivelul unei incaperi, mai ales daca va doriti o redecorare ca la carte.

Un tavan extensibil ofera o priveliste de poveste

Fie ca doriti sa obtineti un ambient apropiat perioadelor clasice ale omenirii, fie doriti sa va delectati cu o atmosfera orientala sau dupa caz cu panorame inspirate din diferite carti, filme sau regiuni occidentale, acum aveti ocazia prin simpla atasare a unui tavan extensibil la nivelul peretilor dumneavoastra.

Pentru a obtine o atmosfera plina de intimitate si confort, atunci un tavan satinat este tot ce aveti nevoie, mai ales cand vine vorba de redecorarea propriului dormitor, alternativa care va aduce si o nota de mister aparte.

Insa daca doriti sa petreceti intr-o atmosfera discreta, asemanatoare unui lounge chiar in livingul dumneavoastra, atunci de departe ar trebui sa alegeti un tavan cer instelat, care va creea de departe o atmosfera degajata si plina de provocari.

Insa principalul avantaj al tavanelor extensibile se reduce la faptul ca la nivelul lor pot fi inserate orice tipuri de capturi fotografice sau simboluri care sa le ateste originalitatea.

Peste 200 de culori sau texturi va asteapta pentru a capta momentele de familie asa cum doriti, indiferent de intensitate, numarul de persoane sau alte circumstante de fond.

Design in diferite variatiuni pentru localuri high-class

Pentru a atrage clientela si a forma un ambient deosebit, restaurantele urbane isi propun redecorari interioare frecvente, mai ales cand vine vorba de textura peretilor si dimensionarea lor.

In acest caz puteti accesa tavane extensibile 3D obtinute in cel mai mic detaliu care sa sugereze un anumit mesaj sau o anumita simbolistica, perfecte pentru a atrage oameni de toate etniile sau din toate sectoarele.