Vino la noua serie de cursuri de marketing online de la DallesGO

de

Toti oamenii au inceput sa isi petreaca extrem de foarte mult timp pe internet, iar DallesGO a lansat acum cateva luni o noua serie de cursuri de marketing online pentru ca timpul petrecut in online sa fie folos.

 

Majoritatea oamenilor stau toata ziua cu ochii lipiti pe ecranul telefoanelor mobile, timp in care cumparam, vindem sau socializam online. Daca ne dorim ca business-ul pe care noi il administram online si vrem sa aiba succes, cursurile de marketing online de la DallesGO sunt alegerea perfecta pentru noi.

Cunoasterea limbajului folosit in online, dar si a mecanismelor de functionare ale mediilor din online sunt absolut obligatorii in ziua de astazi pentru absolut orice manager al oricarui business. DallesGO a introdus din nou seria de cursuri de marketing online, o serie de cursuri bazata foarte mult pe practica si mai putin pe lucruri teoretice.

Indata ce vei de veni un profesionist, vei avea o viziune de ansamblu si vei da dovada de o intelegere foarte profunda a fiecarei componente din online. Bineinteles, vei afla valoarea pe care canalele o au in business-ul tau pentru a ajuta sa construiesti o platforma de extrem de succes, chiar daca este vorba de un blog sau de un magazin online. Dupa un timp, cand vei intelege notiunile de strategie, vei trece la modalitati prin care sa poti folosi ieftin, dar extrem de eficient mediile online pentru a reusi sa aduci foarte multi vizitatori si cumparatori: bannere, content video, anunturi Facebook.

La cursul de marketing online vei lucra impreuna cu pforesorii de la DallesGO si bineinteles o sa inveti sa folosesti si Google Analytics, unul dintre cele mai importante instrumente de marketing online.

Trebuie stiut ca in orice business este important sa ne intelegem utilizatorii si sa intelegem comportamentul lor, pentru ca astfel vom reusi sa intram in zona eficientiei si astfel vom afla ce inseamna o rata de conversie buna si cum am putea sa o imbunatatim prin user exeperience si prin A/B testing.

La finalul cursurilor de marketing online va fi o incursiune in lumea online pentru a lamurii un subiect foarte complicat: SEO. Profesorii de la DallesGO te vor pune la curent cu aceasta tema si te vor invata cum sa imbunatatesti site-ul astfel incat sa fie bun pentru SEO si te vor ajuta sa intelegi cat de cat aceasta lume complexa. DallesGO ofera cursuri after work pentru toate persoanele conectate la viata de zi care vor sa isi dezvolte hobby-urile sau sa le transforme in profesie.

Daca iti doresti sa te inscrii la cele mai bune cursuri de marketing online din Bucuresti, poti suna la numarul de telefon 0761.041.711 sau poti intra pe dallesgo.ro. Cursurile de marketing online se desfasoara in cadrul universului DallesGO de pe str. Ion Oteteseleanu, nr. 2, et. 2, din Bucuresti.