Virtualmag – produse handmade din piele naturală

de

De când mă știu, mereu mi-au plăcut produsele handmade, unicat. Apreciez persoanele talentate car pot face produse handmade. Cred că este nevoie de multă imaginație, răbdare, talent și îndemânare, iar mie îmi lipsesc cu desăvârșire. Iar acest lucru mă face să apreciez și mai mult astfel de produse. Recent, am descoperit chiar în Galați un magazin online cu produse handmade din piele naturală și voiam să vă povestesc și vouă despre el.

Este vorba de virtualmag.ro, un magazin online cu accesorii absolut superbe, cu influențe orientale. Eu am pus ochii pe mai multe lucruri de la ei, dar vreau să vă arăt și vouă trei dintre ele, care mi se par mai deosebite. Cu siguranță oricine poate arăta deosebit cu așa accesorii.

Trei produse handmade din piele naturală de pe Virtualmag

Poșeta Happy Lona – Primul produs pe care am pus ochii a fost această gentuță cu motive florale. Este lucrată manual din piele întoarsă de oaie și are brodate motive florale absolut adorabile. Îmi place că – deși nu este foarte mare – este foarte bine compartimentată. Are 5 buzunare cu fermoare și cureaua este reglabilă, putând fi purtată și pe un umăr dar și crossbody. Consider că este perfectă pentru ținute casual și cu siguranță e acel punct de culoare care va da valoare oricărei ținute.

Doenya – Fusta mini MANDALA – Această fustă handmade este din piele de căprioară și are motive mandala, decupate manual. Faptul că este reglabilă și poate fi purtată de la mărimea 34 până la 44 este plusul cel mai mare. O astfel de fustă cu siguranță este unicat și îți va da un aer boem, special.

Rucsac HIMALAYAN MADE – Batchira Ocean – Deși majoritatea sunt produse handmade din piele naturală pe site, acest rucsac este făcut din materiale ecologice. Este unisex și lucrat manual, o adevărată bijuterie de rucsac. Eu știu sigur că l-aș purta la o mulțime de ținute și cu siguranță m-aș bucura de modelul unicat.

Pe site am găsit și câteva eșarfe de cașmir cu model indian foarte frumoase. Pentru fetele pasionate de eșarfe, pot fi un cadou deosebit, la fel ca și celelalte accesorii handmade pe care le puteți găsi pe Virtualmag. Eu zic că merită să răsfoiți puțin site-ul. Chiar dacă are puține produse, acestea sunt deosebite față de tot ceea ce este pe piață la momentul respectiv.

Eu apreciez întotdeauna munca din spatele unui produs handmade de orice fel, așa că cei de la Virtualmag merită toate felicitările mele! Cu siguranță îmi voi lua și eu o gentuță, cât de curând.