Votantii ambelor tabere de la alegerile prezidentiale, nevoiti sa returneze pomenile electorale

de

Ambele tabere implicate în campaniile celor doi politicieni care au candidat pentru scaunul de președinte al Românie, au luat o decizie foarte dură, șocantă, care, cu siguranță, o să îi nemulțumească profund pe votanți: toate pomenile electorale oferite pentru a stimula ieșirea la urne, constând în găleți, ligheane, mălai și alte astfel de bunuri, vor trebui returnate sediilor locale.

Așa ceva este absolut inadmisibil„, a declarat unul dintre cei care au beneficiat de pe urma pomenilor. „Unde s-a mai văzut așa ceva? În ce țară civilizată din lumea asta te pune partidul să dai mălaiul înapoi? Asta se poate întâmpla numai în Rusia.. sau în Coreea de Nord. Sunt profund dezgustat de această decizie, societatea a luat-o razna. Numai democrație nu e!„, a continuat, vădit supărat, cetățeanul.

Un altul, dorind să îi țină isonul, a spus „Dacă știam că e așa, nici nu mai votam cu Iohannis. Și nici cu Ponta. Stai, că nu-mi amintesc de unde am primit pomană mai mare prima dată. Eu am fost om de omenie, domnișoară, am avut spirit civic, am venit și mi-am făcut datoria la coadă. Știți cât de greu e să votezi de mai multe ori? Așa sunt tratați oamenii cinstiți în țara asta!„, i-a mărturisit el unei reporterițe.

Dorind să clarificăm toată această nebunie, ne-am adresat conducerii partidelor implicate în campanie. Din păcate, nimeni nu a fost prea vorbăreț și nici nu a vrut să ne ofere lămuriri cu privire la situația apărută. Un singur oficial, cu jumătate de gură, a mormăit următoarele: „Da, am luat pomenile înapoi pentru că e criză. Nu mai merge treaba ca înainte. Ne-am dat seama că am făcut o greșeală și nu mai avem ce da și la parlamentare..„.