Wi-Fi inlocuieste firele pentru noile sisteme de securitate pentru casa

de

Sistemul detine camere de supraveghere fara fir ce sunt conectate la reteaua de Internet existent in locuinta.

Sistemul se configureaza usor, insa are anumite limitari, inclusiv lungimea mult prea mica a videoclipurilor pe care le inregistreaza. Toti oamenii dorm mai linistiti atunci cand stiu ca in locuintele noastre sunt camere de supraveghere.

 

O camera de supraveghere este accesibila, poti sa vezi daca cainele doarme pe canapea atunci cand incerci sa-l dresezi sa stea langa aceasta. In timp ce sunt nenumarate optiuni de camere de supraveghere sau camere web pentru locuinta sau birou, aproximativ toate au nevoie de fire. Insa, adaugarile recente pe piata camerelor de supraveghere pentru locuintelei pot fi instalate aproape oriunde in locuinta sau in curte daca acestea sunt acoperite de reteaua Wi-Fi.

 

Echipamentul de clipire Blink pentru camerele de supraveghere pentru locuinta si pentru monitorizarea video HD utilizeaza camere mici, alimentate la baterii si poate fi ascuns oriunde sau instalat in orice spatiu pe care doresti sa-l monitorizezi. O configurare a sistemului este perfect pentru chiriasii care si-ar dori sa pastreze un ochi peste lucrurile lor fara sa fie nevoie sa ruleze firele la fiecare aparat de fotografiat. Sistemele de clipire constau intr-un modul de sincronizare mic, care se conecteaza la reteaua de la domiciliu prin Intenet sau Wi-Fi.

 

Modulul de sincronizare este singura piesa a sistemului care are nevoie de putere si care poate fi utilizata de orice port USB alimentat. Pentru a face configurarea clipirii ai nevoie de un dispozitiv mobil iOS su Android cu ajutorul aplicatiei ITS gratuita. Aplicatia indruma catre pasii pentru configurarea modulului de sincronizare, ceea ce inseamna configurarea unei adrese si unei parole. Dupa, se configureaza in fiecare camera.

 

Camerele sunt alimentate de doua baterii AA cu litiu, care dureaza un an intreg cu utilizare zilnica. Odata ce camera de supraveghere este alimentata, aplicatia va solicita sa introduci numarul de sub capacul bateriei dispozitivului. Legatura se face rapid si fara piedici de pana la 10 camere.

Dupa, se plaseaza camerele in locurile dorite. Aplicatia va arata imaginea live si un contor care indica puterea de semnal a camerei la modulul de sincronizare. Odata plasate camerele, poti configura optiunile de inregistrare cu ajutorul aplicatiei. Exista posibilitatea salvarii clipurilor pe calculator si un USB de pe modul de sincronizare permite stocarea locala cu o unitate flash. Camerele cu clipire au microfon si audio inregistreaza fiecare clip.

 

Nu exista nici un difuzor pe camere, astfel incat cele doua sensuri audio nu sunt posibile. Fiecare camera cu senzor de miscare are o sensibilitate ajustabila. Poti urmari vizualizarea in direct de pe fiecare camera, insa inregistrarea live in timpul vizualizarii nu este posibila. Precum un sistem de alarma, ai posibilitatea de a seta camerele sa inceapa sa inregistreze cand detecteaza miscari. De asemenea, le poti dezarma atunci cand esti acasa si nu vrei sa primesti notificari de material video cu familia in timp ce se deplaseaza prin casa.

Un lucru de precizat este faptul ca nu sunt rezistente la apa si detectoarele de miscare nu functioneaza prin sticla. Daca doresti sa supraveghezi zona de la intrare, monteaza o camera sub o veranda acoperita sau un videointerfon sau interfon.