Magazin Online de rochii Sevy.ro

de

Descriere

Pentru acelia dintre voi care ne cunosc deja nu mai avem nevoie de prezentare. Vrem doar sa va multumim o data in plus pentru ca ati fost alaturi de noi pe parcursul celor 12 ani de existenta SevyDesign si ne-ati apreciat eforturile de a va oferi mereu produse de cea mai inalta calitate, create si executate intr-o concordanta perfecta cu design-ul de ultima ora si dorintele fiecareia dintre voi.
Pentru acelia dintre voi cu care nu am avut inca placerea de a face cunostinta, permiteti-ne in cele ce urmeaza sa va facem o scurta introducere in lumea noastra:
Brandul nostru s-a nascut in anul 2001, iar in tot acest timp am avut placerea de a cunoaste si de a lega prietenii cu majoritatea clientelor noastre pentru care am creat nenumarate tinute, in mod special rochii de mireasa, rochii de seara si tinute pentru ocazii speciale. La cea de-a unsprezecea aniversare a sa, in anul 2012, SevyDesign a devenit, mai simplu, Sevy si si-a propus sa vina in intampinarea voastra diversificand gama de produse si oferindu-va in acelasi timp posibilitatea de a le achizitiona online. Astfel, alaturi de rochiile de mireasa si tinutele pentru ocazii speciale care ne-au consacrat, va propunem o gama larga de produse noi, create cu aceeasi grija cu care v-am obisnuit utilizand tesaturi de cea mai inalta calitate pentru ca voi sa fiti mereu frumoase.

Detalii Contact

Adresa: office[@]sevy.ro
Tel: 021.210.2123
E-mail: comenzi[@]sevy.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazin Online de rochii Sevy.ro

Website: www.sevy.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazin Online de rochii Sevy.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!