Magazinul Online belatriz.ro

de

Descriere

Magazinul online www.Belatriz.ro este administrat de S.C. INVICTA S.R.L. . Suntem pe piata bijuteriilor si accesoriilor pentru barbati si femei de peste 22 de ani, acoperind prin reteaua noastra de distributie intreaga tara .
In prezent lucram cu peste 1000 de magazine din Romania , ceea ce inseamna ca este foarte posibil ca cel putin o data sa fi cumparat produsele noastre prin intermediul colaboratorilor nostrii .
Bijuteriile pe care le comercializam si pe care le veti putea admira si cumpara in magazinul nostru online sunt importate de la mari producatori din toata lumea . Avem o colaborare directa cu furnizori din : Italia , Thailanda, Turcia , Polonia, Mexic , Germania , Hong Kong , China, Brazilia , Franta , India , Finlanda , SUA .
Toate produsele pe care le cumparam de la acesti furnizori sunt atent alese in asa fel incat , nu doar sa respecte standardele inalte de calitate pe care le cerem dar si trendul modei atat pentru anul in curs cat si pentru sezonul in care le vindem . Prin urmare , va invitam in magazinul nostru online pentru admira cele mai frumoase bijuterii , pentru a ramane la curent cu trendul modei , pentru a cumpara la cele mai bune preturi .
Magazinul online www.Belatriz.ro a fost creeat din dorinta noastra de a face disponibila oferta noastra de bijuterii , care este formata din peste 100.000 ( o suta de mii ) de modele tuturor clientilor din Romania , in orice zi a saptamanii, la orice ora din zi . Suntem cei mai mari distribuitori de bijuterii din Romania , avem cea mai mare colectie de bijuterii si , foarte important , in acest magazin online veti gasi cele mai bune preturi in comparatie cu orice alt magazin online sau centru comercial . De asemenea bijuteriile din argint sau cele placate cu aur pe care le veti gasi in magazinul nostru au cea mai buna calitate posibila pentru acest tip de produse .
Stocul nostru de marfa este foarte mare , la fel si diversitatea lui . Saptamanal , in stocul nostru apar noi modele , prin urmare ne face placere sa va invitam sa vizitati magazinul nostru online cat mai des pentru a vedea noile modele postate . Frecventa cu care vom posta noi modele va fi aproape zilnica . Nu uitati sa va abonati la newsletter pentru a fi informati , la timp , de noile modele si noile promotii .
Chiar daca fiecare dintre furnizorii nostrii respecta atat standardele internationale de calitate cat si standardele impuse de noi la fiecare comanda , noi , verificam fiecare bijuterie in parte inainte de a o impacheta si a o trimite clientilor nostrii . Puteti fi siguri ca , de fiecare data veti primi exact produsul din poza , exact marimea/lungimea aleasa , cu toate atributele din descrierea produsului .
Seriozitatea este foarte importanta pentru noi, pentru ca in acest fel am reusit ca in cativa ani sa devenim cea mai puternica firma de distributie din Romania .
Fiecare client este la fel de important pentru noi indiferent de frecventa cu care cumpara sau cantitatea pe care o cumpara . Este adevarat ca vom avea reduceri mai mari sau mai mici in functie de cantitate si valoare dar nu exista reguli diferite pentru tratarea unui client care cumpara un produs de 30 de lei sau un client care cumpara de 1000 de lei . Pentru acest motiv avem o limita de comanda simbolica de doar 30 de lei , puteti cumpara unul sau mai multe produse , indiferent de pretul lor , urmand sa va onoram comanda in cel mai scurt timp si cu maxim profesionalism .

Detalii Contact

Adresa: Str . Stefan cel Mare , Nr. 4 , Et. 1 , ap. 5, TIMISOARA , JUD TIMIS
Tel: 0755 888 688, 0736 570 162, 0765 867 887, 0256 435 097
E-mail: vanzari[@]belatriz.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online belatriz.ro

Website: www.belatriz.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online belatriz.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!