Magazinul Online bigstep.ro

de

Descriere

Motivatia noastra

Am creat Clubul bigstep® pentru că dorim să vă recompensăm fidelitatea și să vă oferim produse și servicii de cea mai bună calitate, cât mai potrivite nevoilor copilului dumneavoastră.

Beneficiile Clubului bigstep®

Faptul ca alegeti sa fiti membru al Clubului bigstep® va aduce mai multe beneficii:

fiecare achizitie de la bigstep® va va fi recompensata cu puncte de fidelitate;
beneficiati de reduceri din ce in ce mai mari la achizitia oricarui produs;
aflati primul despre colectiile noi;
va comunicam noutatile de la bigstep;
va puteti inscrie in campaniile de reduceri;
promotii exclusive pentru dvs;
puteti participa la toate concursurile noastre;
puteti castiga premii surpriza marca bigstep®;
aflati despre evenimentele la care ne inscriem si unde ne puteti gasi la targurile la care participam.

Pentru a deveni membru al Clubului bigstep®

Inscrierea in Clubul bigstep se face GRATUIT, prin completarea unui formular de emitere a cardului de fidelitate. Formularul este disponibil in magazinele bigstep® : in Mall-ul Afi Palace Cotroceni (Bucuresti), in Mall-ul Polus Center (Cluj-Napoca) si on-line pe www.bigstep.ro.

Am conceput acest formular pentru a ne cunoaste clientii si pentru a construi o comunicare cat mai personalizata, conform nevoilor acestora. De aceea, fiecare dintre campurile formularului sunt importante, de exemplu, va solicitam adresa completa pentru ca in cazul unei expedieri si plasarii unei comenzi online sa nu mai fiti nevoiti sa adaugati adresa, numarul de telefon pentru confirmarea comenzilor online, datele copilului/copiilor pentru a va trimite doar acele informatii care va intereseaza (modele preferate, marimile potrivite).

In magazine, dupa completarea formularului veti primi cardul “GOLD”, care va ofera statutul de membru al Clubului bigstep®. Veti putea beneficia inca de la prima achizitie de reducerea PERMANENTA de 5%. De asemenea, in maxim 72 de ore veti primi pe email o notificare care va va anunta ca vi s-a creat un cont pe platforma www.bigstep.ro. Prin intermediul acestui cont veti putea urmari in timp real punctele acumulate si reducerile de care beneficiati, plus alte informatii relevante despre contul si tranzactiile dvs din magazinele bigstep®.
Pe site-ul www.bigstep.ro primul pas consta in crearea contului de client bigstep® si al doilea pas, completarea formularul de emitere a cardului de membru al Clubului bigstep®. Astfel, veti beneficia inca de la prima achizitie de reducerea permanenta de 5% corespunzatoare cardului de membru GOLD. Dupa crearea contului, in maxim 72 de ore va vom valida statutul de membru al Clubului bigstep® si va vom aloca un card cu ID unic. Prin intermediul acestui cont de pe site-ul www.bigstep.ro veti putea urmari in timp real punctele acumulate si reducerile de care beneficiati, plus alte informatii relevante despre contul si tranzactiile dvs. Cardul in format fizic il veti primi gratuit prin curier.

Detalii Contact

Adresa: str. Corneliu Coposu nr. 167A, Cluj-Napoca, România
Tel: 0743 357 430, 0731 357 430
E-mail: info[@]bigstep.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online bigstep.ro

Website: www.bigstep.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online bigstep.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!