Magazinul Online borealy.ro

de

Descriere

Brandul de cadouri si bijuterii premium Borealy s-a lansat in 2008, avand ca sursa de inspiratie stralucirea unica a aurorei boreale – un spectacol in sine, discret si grandios deopotriva, care se regaseste in rafinamentul si eleganta tuturor colectiilor de cadouri si bijuterii Borealy.

Elementul definitoriu asociat brandului Borealy este abordarea diferita a comertului online, cu focus pe produsele premium si de lux, conceptul exclusivist, personalizarea si potrivirea cadourilor cu personalitatea destinatarului.

Suntem convinsi ca oricine ofera un cadou doreste sa impresioneze prin calitatea produsului oferit si sa ofere o experienta unica prin intermediul cadourilor oferite.

Obiectivul nostru este de a oferi o solutie celor care cauta cadouri premium, de cea mai buna calitate si de o diversitate cat mai mare.

Istoric Borealy:

2006: a fost înființată compania SC Concept Management & Consulting SRL
2008: a fost lansată prima versiune a magazinului online de cadouri: www.cadouri-originale.ro
2011: Suntem desemnați „Cel Mai Bun Magazin Online de Cadouri din Romania” la Gala Premiilor Ecommerce
2012, Mai: Rebranding: Cadouri-originale.ro se transformă în Borealy.ro, un brand puternic care ne va reprezenta atât în țară cât și în străinătate. De asemenea, denumirea companiei se schimba in SC Borealy Gifts SRL, având ca obiect principal de activitate comerțul online prin Internet.
2012, 15 Octombrie: Inaugurarea primului Show-rooom Borealy, in zona Charles de Gaules, de unde clientii pot ridica personal cadourile din oferta de pe site sau le pot vizualiza inainte de achizitie
2013 – inregistrarea marcii “BOREALY” ca Marca Comunitara, avand recunoastere in toate Statele Membre ale Uniunii Europene, inregistrata in Registrul Marcilor Comunitare, la OHIM – Oficiul pentru Armonizare in Piata Interna, Marci, Desene si Modele, cu numarul 010922094

Detalii Contact

Adresa: Str. Popa Savu, nr. 74, sect. 1, Bucuresti, colt cu str. Uruguay
Tel: 0746.257.421, 0725 197 693
E-mail: office[@]borealy.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online borealy.ro

Website: www.borealy.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online borealy.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!