Magazinul Online brazilianbikinishop.com

de

Descriere

BrazilianBikiniShop.com este cel mai mare si cel mai apreciat magazin online de costume de baie. Mutumita pasiunii si experientei noastre, oferim poduse de o calitate superioara la cele mai bune preturi.
Noi, pe BrazilianBikiniShop.com, credem ca cele mai chic, cele mai jucause si cele mai sexy costume de baie se pot gasi doar in Brazilia, astfel ne-am concentrat pe moda braziliana, oferind doamnelor ocazia de a arata extraordinar, trendy si exotic in acelasi timp.
Compania noastra isi are sediul in Nice, pe frumoasa Coasta de Azur (Frata), unde puteti gasi magazinul nostru, oferind costume de baie intregi, bikini, monokini si slipi tanga minusculi, in orice marime de la XS la XL.
Serviciile noastre includ livrarea in intreaga lume in timp de cateva zile.
Daca nu doriti sa asteptati asa mult, puteti alege livrarea prin curierat rapid si noi garantam primirea produsului comandat in 24-48 de ore.
De asemenea, cumparaturile de pe BrazilianBikiniShop.com sunt rapide, usoare si sigure, deoarece noi ne inscriem in standardele securitatii bancare si a cardurilor de credite.
Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa explorati site-ul nostru si sa deveniti dependenti de colectiile noastre fantastice si unice!

Detalii Contact

Tel: 0033 967170114
E-mail: info[@]brazilianbikinishop.com
Skype: brazilianbikinishop

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online brazilianbikinishop.com

Website: www.brazilianbikinishop.com

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online brazilianbikinishop.com ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!