Magazinul Online cadouri-grozave.ro

de

Descriere

Pentru ca ne-am infiintat in 1994, ar fi multe de spus la rubrica „despre noi”. S-a scurs ceva timp de atunci dar, pentru ca timpul este pretios, ne rezumam la cateva cuvinte.

Mai intai va asiguram ca nu am scris gresit numele firmei, chiar ne numim Focus Computer iar site-ul pe care cititi aceste randuri este www.cadouri-grozave.ro . Pe acest site, nu va oferim cadouri grozave in domeniul tehnologiei informatiei. Am putea! dar nu ne propunem.

Ceea ce ne propunem este sa fim nostalgici, in sensul cel mai constructiv, inventiv, modern, prietenos. Nu in ultimul rand ne propunem sa fim inspirati atunci cand vrem sa facem un cadou cuiva drag. Se poate intampla sa vrei sa faci un cadou din placere, din obligatie, unui coleg de serviciu, unei prietene, unui profesor sau unei rude apropiate. Sau poatea vrei sa iti faci chiar tie un cadou.

De multe ori, nu stii ce sa daruiesti cuiva, deoarece are de toate. Sau nu il cunosti destul de bine. Sau crezi ca nu ai destui bani incat sa poti cumpara un cadou care sa fie remarcat si apreciat.

Acestea sunt cateva ipostaze, pentru care vrem sa oferim o solutie. Cadourile pe care le prezentam pe acest site, raspund multor intrebari pe care vi le-ati adresat in clipa in care a trebuit sa cumparati un cadou si nu ati stiut ce sa cumparati. Noi importam aceste produse din Germania. Cea mai mare parte a lor sunt inca fabricate in Germania la standardele de calitate bine cunoscute.

Daca va suna cunoscut numele site-ului, va confirmam ca ne-ati cunoscut la targurile de cadouri, de sezon, organizate in Bucuresti. Avem si un magazin unde va asteptam sa vedeti aceste produse pe care le prezentam aici virtual. Va asteptam in magazinul nostru din Bucuresti, sa va convingeti ca exista astfel de produse, de buna calitate, expresive, cu semnificatii potrivite multor evenimente sarbatorite. Produse care pot decora o incapere, pot aduce zambetul pe buzele cuiva sau pot trezi amintiri placute.

Ceea ce ne propunem este sa demonstram ca un cadou, pentru a fi remarcat nu trebuie sa coste o avere. El trebuie sa fie expresiv, sa simbolizeze ceva si sa fie daruit din toata inima.

Pentru a fi apreciat un cadou trebuie sa fie un cadou-grozav!

Detalii Contact

Adresa: B-dul Marasesti, Nr.42, Sector 4, Bucuresti
Tel: 021 – 337.41.37, 021 – 529.66.88, 0729.601.740
E-mail: sales[@]cadouri-grozave.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online cadouri-grozave.ro

Website: www.cadouri-grozave.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online cadouri-grozave.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!