Magazinul Online cadouri.ro

de

Descriere

14 februarie 2007 – zi de nastere magazin on-line CADOURI.RO, primul si singurul care ofera cadouri si nu produse. Din fabricuta noastra de cadouri pleaca in fiecare zi, catre cei dragi, un cadou ambalat cu fundita si ajunge in aceeasi zi sau a doua zi la destinatie, indiferent daca e soare sau ploua, sunt -20 de grade sau +40.
Suntem aici NON-STOP si CREDEM in MAGIA CADOURILOR.
VOI?!

CADOURI.RO ESTE UNIC:

1. DENUMESTE O STEA
Cadouri.ro este singurul magazin on-line din Romania care ofera tuturor sansa de a darui un cadou absolut unic in Romania si in lume, NUME DE STELE. Sute de milioane de stele asteapta sa poarte un nume, al Dvs., al iubitului sau iubitei, al copilului, al mamei, al unui prieten drag sau pur si simpl orice nume. Acest nume va fi recunoscut in arhiva de date internationala sub denumirea aleasa, cu coordonatele specifice.
Toate stelele ce pot fi denumite pe site-ul Cadouri.ro au o vizibilitate foarte buna de pe teritoriul Romaniei, fac parte din cele 12 constelatii zodiacale sau din Ursa Mare, Ursa Mica, Andromeda si orice alta constelatie propusa.
Sute de milioane de stele asteapta sa fie denumite la Cadouri.ro, o premiera romaneasca!

2. MUZICA/FILMUL ANULUI IN CARE TE-AI NASCUT
Din 1929 si pana in 1993, CADOURI.RO ofera un CD cu muzica de top din anul nasterii si DVD cu imagini reprezentative – file de istorie.
Cadou excelent pentru tine, fratele/sora, mama/tata, bunicul/bunica sau prieteni.
Extrem de original si la un pret accesibil.
CADOURI.RO este reprezentant direct al furnizorului din Marea Britanie.

3. CERTIFICARE ISO
Cadouri.ro este certificat ISO 9001:2001 cu numarul 6732, ca magazin on-line. Asta inseamna ca tot ceea ce facem pentru dvs. este in mod oficial si incontestabil certificat din punct de vedere al calitatii.
Multumim ca sunteti alaturi de noi, va garantam ca acest certificat este rodul unor eforturi practice de imbunatatire a produselor si a relatiei cu dvs. si va promitem ca vom fi in fiecare zi mai buni, in cautarea cadoului perfect.
Niciun cadou nu e mai bine primit decat cadoul de calitate!

4. MARTURII
Cadouri.ro propune ca o premiera pentru un magazin on-line de cadouri, marturii si accesorii pentru nunta ta importate direct din Statele Unite ale Americii de la unul dintre cei mai mari distribuitori de gen.
Sute de modele va stau la dispozitie pentru a deveni cadourile perfecte pentru toti invitatii la nunta dvs., la botezul ingerasului dvs. sau la petrecerea de firma cu ocazia sarbatorilor de iarna, de pilda.

5. CADOURI.RO ESTE UNIC
Acest site se constituie intr-un suport full-service, disponibil 7zile / 7 si 24 ore / 24.

CADOURI.RO este asistentul Dvs. in conceperea, procurarea, personalizarea si oferirea celui mai potrivit CADOU. Pas cu pas, mediul virtual www.cadouri.ro va permite sa realizati de fapt CADOUL PERFECT.

Pentru a va face cautarea mai usoara, deoarece stim ca in domeniul cadourilor este intotdeauna foarte greu sa decizi cadoul potrivit, va oferim cateva sugestii:
– cadouri.ro este primul magazin on-line oferit de catre experti in cadouri, pasionati de cadouri care creeaza tot timpul cadouri originale in Romania;
– in premiera cadouri.ro ofera produsul ‘denumeste o stea’, posibilitatea de a denumi propriul astru in cadrul celor 3 pachete;
– mesaje in sticla continand declaratii de dragoste, urari, cereri in casatorie sau mesaje de Paste ori de Craciun;
– formular de cautare, fiind suficient sa bifati optiunile propuse (ex. varsta destinatarului, ocazia) pentru a obtine o lista de cadouri potrivite;
– sute de cadouri pentru ea, pentru el, pentru copil, pentru zi de nume, onomastica, nunta, botez;
– cadouri pentru firme de tip corporate gifts
– marturii si accesorii pentru nunta ta importate direct de la unul dintre cele mai mari producatori de gen din Statele Unite ale Americii.

Detalii Contact

Tel: 021 320 8971
E-mail: office[@]cadouri.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online cadouri.ro

Website: www.cadouri.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online cadouri.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!