Magazinul Online camasi.com.ro

de

Descriere

CONDRA este o societate cu capital integral privat românesc. Firma a fost înființată în anul 1992, ca o afacere de familie, având la bază o mult mai veche tradiție în producerea cămășilor pentru bărbați.

În urma investițiilor realizate de la înființare și până în prezent s-a obținut un spațiu de producție propriu, oferind condiții de muncă la standarde europene pentru 200 de salariați.

Suprafața totală pentru producție și depozitare în acest moment este de 1800 mp. În prezent producția medie este de 40.000 produse / lună.
Tehnologie

Spațiile de producție sunt utilate cu tehnologie de ultimă generație, specializată pentru confecționarea cămășilor. Tehnologia existentă permite realizarea oricărui model de cămașă începând cu execuția tiparelor.

Experiența acumulată în cei aproape 20 de ani de lucru cu firme de prestigiu din Europa reprezintă o garanție a calității produselor noastre și a respectării datelor de livrare.
Parteneriat

Piața de desfacere este reprezentată în proporție de 90% export (Marea Britanie, Italia, Franța, Spania) și 10% piața internă.

Modalități de lucru:

produs finit
semi-lohn
lohn

Îndeplinim toate criteriile pentru a deveni partenerul dvs.:

calitatea execuției;
dotarea tehnică a unității de producție;
promptitudine în livrarea comenzilor;
bonitatea societății;
personal specializat;
flexibilitate;
pret promoțional.

Detalii Contact

Adresa: Adresa: Bd. Tineretului, nr. 124, 915400, Oltenița, Jud. Călărași

Tel: 0728926408

E-mail: info[@]camasi.com.ro

Website: www.camasi.com.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online camasi.com.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!