Magazinul Online dailylook.ro

de

Descriere

dailylook.ro este un magazin online cu imbracaminte ce ofera femeilor moderne, cu un stil de viata agitat, care traiesc printre clickuri, tinute casual, business sau elegante, pentru ca look-ul lor sa arate “fresh” de cate ori doresc. Ele stiu ca nu haina il face pe om, dar il ajuta sa exprime un punct de vedere. Noi va oferim oportunitatea sa faceti acest lucru in fiecare zi, in stilul vostru.

Mai mult, noua, celor de la dailylook.ro, ne plac oamenii cu valori. Asa ca, fie ca e vorba de echipa noastra sau de oamenii cu care lucram, exista anumite trasaturi si caracteristici pe care ne place sa le vedem si sa le cultivam.

In orice domeniu ai activa, punctualitatea este importanta. Timpul fiecarei persoane este pretios si intarziind, demonstrezi ca nu apreciezi timpul oamenilor cu care te intalnesti. Pentru aceasta e important sa calculezi timpul necesar pentru a parcurge traseul pana la punctul de intalnire astfel incat sa fii cu 5 minute mai devreme. Asadar, fie ca e vorba de furnizorii, fotomodelele sau partenerii dailylook.ro, va recomandam sa fiti punctuali la intalnirile cu noi.

Oamenii spun multe si fac putine. Ne plac oamenii de cuvant, care fac ceea ce spun. Ne dorim clienti multumiti, oferim si cerem seriozitate.

Conform binecunoscutei fraze “Nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-ti place”, recunoastem varietatea gusturilor si incercam sa oferim tinute potrivite tuturor gusturilor si stilurilor.

Detalii Contact

Tel: 0733 766 423
E-mail: contact[@]dailylook.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online dailylook.ro

Website: www.dailylook.ro/

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online dailylook.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!