Magazinul Online eldiva.ro

de

Descriere

Ca orice lucru frumos, L-DIVA are o poveste a ei. Ea s-a nascut din pasiunea pentru arta, pentru eleganta si pentru viata.
Tot ceea ce traim zi de zi, este si va fi dintotdeauna un miracol numit viata, de aceea trebuie sa o simtim si o veneram cat putem de frumos.
Pentru a te insoti in aceasta frumoasa calatorie, L-DIVA va prezinta colectii de imbracaminte si accesorii ce iti pun in valoare natura feminina si plina de mister, iti imbraca sentimentele si iti coloreaza viata.

L-DIVA are ca principala activitate comercializarea de confectii dama, online sau din magazinele proprii din Calarasi. Articolele de imbracaminte dama sunt produse in Romania de cunoscuti designeri, cum ar fi Fofy by Euphoria Fashion, Tiffani, Ingrid, etc. la o calitate ireprosabila. Punctele noastre forte sunt calitatea articolelor, profesionalismul in relatiile cu publicul, rapiditatea livrarilor si seriozitate maxima. Prin intermediul Eldiva.ro puteti comanda online cu plata ramburs: rochii, bluze, camasi, fuste, pantaloni, veste, sacouri, tricouri, maieuri toate la cele mai mici preturi.
De asemeni, daca sunteti din Calarasi le puteti achizitiona direct din magazinul nostru de prezentare din Str.Bucuresti nr.22.

Detalii Contact

Adresa: str. Bucuresti nr.22, Calarasi
Tel: 0785 888 897, 0242 312 171, 0740 301 488
E-mail: [email protected]

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online eldiva.ro

Website: http://www.eldiva.ro/

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online eldiva.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!