Magazinul Online eurofala.ro

de

Descriere

Costumele noastre de baie se incadreaza in tendintele fiecarui sezon, iar colectiile anuale ofera posibilitatea fiecarei femei de a-si gasi un costum de baie potrivit.
Facem eforturi continue pentru a spori calitatea produselor (costumelor de baie) si serviciilor si pentru a permite clientilor nostri sa aiba si sa-si mentina increderea in noi.
Prin aplicarea celor mai noi tehnologii si prin folosirea materialelor de cea mai inalta calitate, de la producatori UE, punem la dispozitia dumneavoastra un produs final la nivel mondial. Costume de baie de cea mai buna calitate!!!
Pe teritoriul Romaniei si Europei, produsele (costumele de baie) noastre sunt distribuite si on-line, pe Internet. Pentru a facilita accesul clientilor la colectiile noastre, am decis sa incepem vanzarea si desfacerea costumelor de baie cu amanuntul.
In afara distributiei proprii, lucram cu parteneri comerciali care sunt distribuitori ai celor mai bune branduri de costume de baie.
Materialele folosite la fabricarea costumelor de baie Eurofala sunt concepute si testate de unul dintre liderii mondiali in acest domeniu, producatorul italian Carvico.

Pentru ca fiecare femeie sa fie mai frumoasa!
Scopul nostru este de a oferi produse de calitate superioara, care sa ajute perfect in tendintele actuale ale modei. Ne concentram in primul rand pe unicitate si prestigiu.
Ne-am angajat la dezvoltarea distributiei pe web, fapt ce va facilita accesul clientilor la gama completa si va asigura cel mai inalt nivel de servicii, prin faptul ca vom avea o legatura directa cu beneficiarii.

Este foarte important pentru noi sa standardizam calitatea produselor, fapt care este un element cheie in atingerea obiectivelor noastre. Toate aceste lucruri ne vor ajuta sa imbunatatim in mod continuu colectiile si oferta, pentru a se potrivi nevoilor si cerintelor clientilor nostri.
Dorim ca toate femeile ce poarte costumele noastre sa arate ca niste modele.
Muncim in mod constant la obtinerea succesului si crearea unui brand puternic si exclusiv in moda pentru plaja.
Extinderea si pe pietele altor tari va contribui cu siguranta la o reputatie mondiala.

Detalii Contact

Tel. / Fax: 0040 368 423258

Website: www.eurofala.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online eurofala.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!