Magazinul Online fancycouture.ro

de

Descriere

Fancy casa de modă este o marcă înregistrată de haine pret-à-porter românești pentru femei. Marca aparține firmei Inedit Company SRL, înființată în anul 1993 la Ploiești.

Designul hainelor Fancy este realizat în atelierul propriu. Tot aici sunt lucrate colecțiile, conform unor standarde ridicate de calitate, impuse de experiența vastă în domeniu. Practica în realizarea tiparelor a dus la crearea de haine care să se potrivească diferitelor siluete.

Colecțiile Fancy includ o gamă completă de piese de zi: rochii, bluze, fuste, pantaloni, sacouri, jachete și paltoane. Fancy propune un stil al hainelor casual, de zi, ușor șic, elegant, foarte feminin dar în același timp practic, confortabil, simplu, curat cu mici detalii remarcabile. Ocazional, în colecțiile Fancy apar și rochii de seară sau alte piese potrivite pentru ocazii speciale.

Hainele brandului Fancy pot fi comandate aici, pe magazinul online oficial al casei de modă sau de la partenerii noștri din România, magazine fizice sau virtuale.

Detalii Contact

Adresa: Str. Caraiman, Nr. 7, Ploiești, Prahova, 100140
Tel: +40 (244) 512 212, +40 (740) 220 344, +40 (740) 097 082
E-mail: office[@]fancycouture.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online fancycouture.ro

Website: www.fancycouture.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online fancycouture.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!