Magazinul Online fashionvictim.ro

de

Descriere

FashionVictim

Magazinul nostru s-a deschis in luna februarie a anului 2007.

A urcat vertiginos in topul magazinelor de profil din Bucuresti iar la sase ani de la deschidere se situeaza in fruntea preferintelor clientilor. Este un magazin multibrand ce pune la dispozitia clientilor firme de renume rezervate atat doamnelor cat si domnilor.

Brandul FashionVictim satisface nevoia de stil, confort si eleganta pana si celor mai pretentiosi clienti, iar numele produselor pe care le comercializam vorbesc de la sine, branduri celebre despre care puteti citi in paginile revistelor de profil din Romania sau din strainatate.

In magazinele FashionVictim situate in Bulevardul Unirii, nr. 4-6 puteti gasi cele mai noi colectii de la designeri celebri, precum: DSQUARED, ELISABETTA FRANCHI, FENDI, YVES SAINT LAURENT, DOLCE & GABBANA, ARMANI JEANS, CHRISTIAN DIOR, HARMONT & BLAINE, RED VALENTINO, LANVIN.

Magazinul FASHIONVICTIM este marca inregistrata a societatii S.C. Multibrand Store S.R.L, inregistrata la Registrul Comertului cu J/40/3584/2013

Toate produsele pe care le comercializam prin magazinul FashionVictim cat si prin intermediul site-ului www.fashionvictim.ro sunt 100% originale si beneficiaza de garantia oferita de producatori.

Detalii Contact

Adresa: Bulevardul Unirii Nr.4, Bucuresti, Romania
Tel: 021 336 40 50, 0730 999 558
E-mail: [email protected]

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online fashionvictim.ro

Website: http://fashionvictim.ro/

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online fashionvictim.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!