Magazinul Online glittio.ro

de

Descriere

GLITTIO ofera clientilor sai o experienta de shopping cuprinzator. Shopping-ul online este eficient din toate punctele de vedere: economisesti timp care este din ce in ce mai pretios, cat si bani. Scopul nostru este de a oferi clientilor nostri o gama larga de produse atat pentru femei, barbati, cat si copii. Oferim clientilor nostri servicii excelente cat si avantajul unei experiente placute si sigure a cumparaturilor online. GLITTIO este un magazin online care promoveaza produsele de calitate, iar clientii nostri vor fi pe deplin multumiti.

Magazinul nostru online este bine construit si usor de utilizat. Inca de la prima accesare a magazinului Glittio, clientii sunt ghidati prin magazin pas cu pas pentru a finaliza cumparaturile lor cat mai rapid si mai usor.

Din momentul in care au finalizat comanda, clientii pot alege intre diversele optiuni de plata sigure, fara asumarea niciunui risc. Plata se poate face pur si simplu prin ramburs, prin virament bancar, cat si prin intermediul cardului bancar. Dupa finalizarea comenzii, clientii vor fi informati permanent despre stadiul comenzii lor, asigurandu-ne ca o vor primi in cele mai bune conditii. Fiecare client primeste un numar de urmarire AVB, cu care pot urmari statusul pachetului pana la livrare.

Toate comenzile efectuate de luni pana vineri pana la ora 18, sunt livrate in termen de 24 de ore. Comenzile lansate in zilele de sambata si duminica sunt livrate in termen de maxim 72 de ore. Pe GLITTIO, clientii nu platesc nici un banut pentru transportul comenzilor lor mai mari de 80 de lei!

Exista o gama larga de servicii profesionale si rapide disponibile clientilor nostri. Clientii nostri au la indemana mai multe variante pentru a intra in legatura cu echipa Glittio (messenger, telefon, pagina de contact) atat pentru adresarea de intrebari legate de produsele noastre, cat si pentru a le oferi asistenta in utilizarea site-ului.

Suntem foarte selectivi in alegerea furnizorilor nostri pentru ca sustinem diversitatea si creativitatea astfel ca promovam produse care definesc un stil de viata echilibrat si confortabil.

Detalii Contact

Adresa: Str. Milcov nr.16, 400698 Cluj-Napoca, Romania
Tel: 0264-432 377, 0725-585 482
E-mail: office[@]glittio.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online glittio.ro

Website: www.glittio.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online glittio.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!