Magazinul Online hypericum-plant.ro

de

Descriere

Încă de la crearea lumii, Dumnezeu a pus la dispoziţia omului Ierburile vindecătoare pentru toate afecţiunile din plan fizic, în armonie cu spiritul şi cu emoţionalul. Iată ce ne oferă Dumnezeu în ziua a şasea a Creaţiei: “Iată că v-am dat orice iarbă care face sămânţă şi care este pe faţa întregului pământ şi orice pom care are în el rod cu sămânţă; aceasta să fie hrana voastră” (Genesa 2, 29). Dar Dumnezeu ne-a lăsat şi osteneala de a munci din greu pentru a le descoperi pe cele mai potrivite ierburi pentru fiecare părticică a corpului nostru, de a le combina într-un anumit fel şi în anumite proporţii şi de a le oferi celorlalţi spre consum, sub formă de suplimente alimentare. După felul cum ne alimentăm, putem sau nu, să ne întărim sănătatea şi să ne îmbunătăţim imunitatea naturală pentru a fi mai rezistenţi în lupta cu bolile. Hipocrate, părintele medicinii, afirma: “Hrana voastră să fie leacul vostru, iar leacul vostru să fie hrana voastră” (Corpus Hipocraticus).

Substanţele active din plante sub formă de extracte totale au calitatea de a acţiona sinergic asupra organismului, de a se completa, potenţa şi corecta unele pe altele în acţiunile pe care le au asupra organismului. Ele au un efect benefic nu numai asupra unei afecţiuni a unui organ, ci acţionează asupra întregului corp, corectând şi alte funcţii sau ameliorând şi alte afecţiuni ale altor organe, aşa cum spunea Platon în dialogul “Charmides“ despre spusele unui medic trac: “Zamolxis, regele nostru, care este un Zeu, ne spune că după cum nu trebuie să încercăm a îngriji ochii fără să ţinem seama de cap, şi nici capul nu poate fi îngrijit neţinându-se seama de corp, tot astfel trebuie să-i dăm îngrijire trupului, dimpreună cu sufletul. Dacă acest întreg este bolnav partea nu poate fi sănătoasă”.

Astăzi nu este suficient să vorbim numai despre o fitoterapie tradiţională, ci de o legătură a acesteia cu fitoterapia modernă care, în urma descoperirilor ştiinţifice şi a rezultatelor dovedite, completează gama plantelor medicinale, confirmă ştiinţific unele efecte ale acestora asupra sănătăţii sau infirmă anumite date valabile până nu demult, probleme foarte sugestiv arătate de dr. farm. Ovidiu Bojor şi dr. Octavian Popescu în lucrarea “Fitoterapia tradiţională şi modernă”, Editura Fiat Lux, Bucureşti, 2005, editia 4.

Produsele sau suplimentele nutritive elaborate de către Laboratoarele Hypericum sunt obţinute din surse naturale (organice) – plante medicinale din flora spontană în marea lor majoritate, plante medicinale din culturi ecologice, cât şi din fructe de pădure. Noutatea acestor produse este că toate sunt extracte naturale concentrate, deci în interiorul capsulelor nu este plantă mărunţită, ci un extract integral concentrat din aceasta, ceea ce asigură o mai bună biodisponibilitate şi o mai bună asimilaţie în organism a substanţelor active benefice pentru diferite afecţiuni. Prin această tehnologie se reţin din plantele medicinale enzimele, vitaminele şi mineralele necesare pentru sănătate. Extractul natural are forma unei mase de particule sferice, care au o curgere mai bună, forma sferică a particulelor reducând posibilitatea înglobării de aer printre ele, astfel încât dozarea în capsule este mult mai exactă şi mai uşoară. Plantele medicinale şi fructele de pădure folosite ca materie primă sunt recoltate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta eficienţa maximă şi puritatea produsului, prin lipsa de contaminanţi toxici carcinogeni, ierbicide, insecticide, îngrăşăminte chimice.

Recomandăm folosirea produselor naturale în scop profilactic, pentru a ne întări imunitatea naturală a organismului, pentru a ne corecta unele carenţe de vitamine, minerale şi alţi nutrienţi importanţi, care pot apărea datorită dietei neechilibrate, stresului, poluării, unor afecţiuni etc., şi astfel vom fi mai pregătiţi şi mai rezistenţi în faţa tuturor bolilor. Este bine să nu aşteptăm până când suntem bolnavi şi abia atunci să folosim suplimente alimentare. Din tinereţe, chiar din copilărie, trebuie să ne îngrijim corpul pentru că prevenirea bolilor este mai uşoară decât tratarea lor. Multe boli pot fi prevenite, întârziate sau tratate dacă trăim în concordanţă cu legile naturii, care sunt şi legile lui Dumnezeu. Dacă, totuşi, bolile vor apărea, probabil vom face forme mai uşoare şi de scurtă durată, care benefeciază cu succes de un tratament cu produse naturale.

În cazurile în care suntem obligaţi să folosim medicamente de sinteză pentru unele afecţiuni, folosirea complementară, adjuvantă, de suplimente alimentare naturale ne va ajuta la depurarea organismului de toxine şi reziduri medicamentoase, care se pot acumula cu timpul în organism determinând apariţia altor afecţiuni, şi va potenţa efectul medicamentelor. Toate produsele naturale sunt antioxidante, combat radicalii liberi, care sunt cauza apariţiei majorităţii bolilor cronice, neurodegenerative, inflamatorii, reumatismale etc., precum şi a accelerării îmbătrânirii organismului. Aceste produse naturale ne oferă o condiţie fizică şi mentală mai bună, prevenind şi întârziind acele procese din organism care duc la îmbătrânirea precoce şi scad calitatea vieţii. Produsele naturale îi ajută pe cei tineri să se bucure mai mult de tinereţe, iar pe cei înaintaţi în vârstă să aibă o bătrâneţe mai uşoară!

Efectul plantelor medicinale este mai mare dacă avem încredere în ierburile lăsate de Dumnezeu şi gândim pozitiv!

Detalii Contact

Adresa: str. Gutinului, nr. 3A, Baia Sprie
Tel: 0262-271338, 0262-372695
E-mail: office[@]hypericum-plant.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online hypericum-plant.ro

Website: www.hypericum-plant.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online hypericum-plant.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!