Magazinul Online hypermarketulonline.ro

de

Descriere

hypermarketulonline.ro este deschis non-stop.
Comanda online primită și confirmată se va livra în max. 24h.
Comenzile se preiau în fiecare zi, exceptând duminica, în intervalul orar 09.00 – 18.00, iar livrările se fac a doua zi, de luni până vineri, Comenzile online trimise duminica vor fi livrate luni.
Comanda minimă în magazinul nostru este 170 Ron (TVA inclus).
Livrarea se face numai în București și este gratuită.
Plata se poate face cu NUMERAR la livrare, transfer bancar pt persoane juridice cu cardul la client, bonuri de masa, sau electronic, prin card de debit/credit. Plata electronică este asigurată de .euplatesc.ro – procesator de plăți electronice, înrolat în sistemul 3D Secure. Sunt acceptate orice card Visa si Mastercard.
Produsele sunt însoțite de factură fiscală și chitanță (după caz).
Cu firmele care solicită un volum ridicat de marfă și aprovizionare curentă, se pot stabili condiții speciale de lucru în urma unui contract comercial semnat între părți.
Magazinul hypermarketulonline.ro nu detine marfa pe stoc, aprovizionarea se face in fiecare zi lucratoare pentru comenzile livrate in aceeasi zi.
Produsele care sunt prezentate in magazinul hypermarketulonline.ro nu prezinta garantia disponibilitatii. Ne vom stradui sa furnizam produsele cerute, dar aceasta conditie nu poate fi indeplinita intotdeauna. Clientul este anuntat telefonic daca produsele din comanda nu se gasesc si i se vor oferi optiuni pentru schimb sau renuntare.

Detalii Contact

Adresa: Spaiul Unirii.9, Bl.b5, Et.7, Ap 113, Popesti Leordeni, Ilfov
Tel: 0734213428, 0745.13.21.33
E-mail: [email protected], [email protected], [email protected]

Website: www.hypermarketulonline.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online hypermarketulonline.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!