Magazinul Online Libris.ro

de

Descriere

Povestea Libris debutează în anul 1991, când o mână de oameni pasionaţi de cultură s-au ambiţionat să creeze la Braşov un loc special, o casă a cărţii şi a muzicii, inaugurând librăria St. O. Iosif.

Orientarea către client, atenţia către cerinţele pieţei şi dorinţa de a furniza cultură acolo unde se cere şi este nevoie de ea, au făcut ca aria de distribuţie a Libris să crească rapid, de la o piaţă locală, regională, la una naţională şi chiar internaţională. Am simţit că este momentul să fim aproape nu doar de braşoveni, prin cele două librării deţinute la Braşov, ci de toţi iubitorii de carte şi muzică. De aceea, în anul 2009 am lansat proiectul www.libris.ro cu care suntem prezenţi pe piaţa shoppingului cultural virtual.

Seriozitatea şi pasiunea care ne ghidează în muncă, au facut ca în anul 2011 să fim aleşi de cel mai mare retailer online din România pentru a le deveni partener în distribuţia de carte. Astfel, peste 1,8 milioane de vizitatori unici lunar au acces la produsele furnizate de Libris prin intermediul www.emag.ro.

Detalii Contact

Adresa: Str. Mureşenilor Nr. 14, Braşov, Cod 500030
Tel: 0371.781.781
E-mail: [email protected]

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online Libris.ro

Website: www.libris.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online Libris.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!