Magazinul Online magazinmobila.ro

de

Descriere

Tot mai multi romani prefera sa cumpere mobila on-line. Daca acum cativa magazinele virtuale nu prea aveau clienti, astazi ele sunt destul de des „calcate”. Patronii unor asemenea magazine sustin ca numai in ultimul an vanzarile le-au crescut de zece ori!
Cu un simplu click iti poti mobila apartamentul fara prea multe batai de cap. Asta insa doar daca te incadrezi in categoria celor care sunt convinsi ca asemenea magazine chiar functioneaza. „Multi romani, in special cei in varsta, ne privesc inca destul de sceptici”, spune Alin Trusca, director al www.MagazinMobila.ro.
Primii care au apelat la realizarea unor site-uri specializate in promovare si vanzare au fost producatorii. Site-ul www.classline-furniture.ro faciliteaza vanzarile fabricii Dimitrade Mobex, din Merisani (Arges) catre pietele din Europa de Vest si SUA. Comercializari de mobila on-line fac si cei de la www.imperial-srl.ro, fabrica producatoare din Sf. Gheorghe (Covasna). Transportul il asigura fie fabrica, fie firmele de curierat, pe banii clientilor.
Produse la preturi cu 15-20% mai mici decat cele oferite pe piata sunt la www.MagazinMobila.ro

Detalii Contact

Adresa: Str. Bucuresti-Targoviste nr. 12A, Corp B. Et. III; Loc. Mogosoaia
Tel: 0264 371 540, 0752 190 884
E-mail: comenzi[@]magazinmobila.ro

Website: www.magazinmobila.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online magazinmobila.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!