Magazinul Online mobdeco.ro

de

Descriere

Mob&Deco reprezinta noul nume de marca ce reuneste sub aceeasi promisiune cele 3 categorii distincte de mobilier comercializate de noi pana acum: canapele de piele, canapele din stofa, mobilier din rattan si scaune de masaj. Iar promisiunea noastra este ca orice produs achizitionat de la noi te va face sa revii cu drag acasa.

Clientii nostri ne-au cunoscut pana acum prin cele 3 site-uri de prezentare, ce sunt inca functionale: www.selectsofa.ro, www.selectmasaj.ro si www.mobdeco.ro care este cel mai cuprinzator magazin online de mobilier living, dormitor si decoratiuni din Romania. In ce priveste multitudinea de optiuni si libertatea de alegere a materialelor si culorilor, orice ati cauta, de la clasicul mereu actual, reprezentat de canapelele de piele, la modernul confortabil intrupat in canapelele din stofa, de la culori cuminti la culori vii si neasteptate, magazinul nostru online are ceva de oferit.

Mobilierul din impletituri naturale: rattan, zambila de apa, frunze de bananier, iarba de mare, este un alt atu al ofertei magazinului de mobila si decoratiuni interioare Mob&Deco. La comanda, producem pe orice impletitura, orice piesa de mobilier prezentata: canapele, dormitoare, masute de cafea, fotolii de relaxare, etc.

Oferta de scaune de masaj satisface toate gusturile si cerintele atat datorita posibilitatilor tehnice de masare cat si datorita preturilor. Fotoliile de masaj Mob&Deco beneficiaza de o garantie de 24 de luni, dar si de service post garantie.

La sugestiile clientilor, gama noastra de mobilier s-a extins si cu mic mobilier, decoratiuni si corpuri de iluminat si promitem sa nu ne oprim aici.

In cazul mobilierului, senzatia atingerii materialului si confortul cufundarii in pernele unei canapele sunt determinante in alegerea pieselor dorite.De aceea, te invitam la showroom-ul nostru din Bucuresti, B-dul Ghencea nr. 156A, in incinta Centrului de Mobila Danielli Design, la etajul 1 sau in Timisoara, Str. Divizia 9 Cavalerie, nr.4, etaj 1 in incinta Centrului Comercial Kapa, in Brasov, Str Caramidariei, Nr.1, intersectia cu strada Cristianului, langa magazinele Altex, Auchan (fost Real),Magazin MOB&DECO si in Cluj Napoca in incinta magazinului REAL din Bulevardul Muncii 1-5, etaj l, pentru a te convinge de calitatea mobilierului si decoratiunilor aflate in stoc.

Expertii nostri iti stau la dispozitie oricand pentru informatii si sfaturi personalizate dupa nevoile tale, la telefon sau la un click distanta, apeland serviciul nostru de consultanta prin mesaje instant.

Detalii Contact

Adresa: Sos.Pipera, nr 48, sect 2 ( Galeria mobilei Pipera)
Tel: 0722.339.199, 0724.594.340
E-mail: or.ocedbom[@]tcatnoc

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online mobdeco.ro

Website: www.mobdeco.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online mobdeco.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!