Magazinul Online mobshop.ro

de

Descriere

Suntem unul dintre cei mai mari comercianti online de mobila, mic mobilier, tapiterie si saltele din Romania. Am servit pana acum peste 20000 de clienti. Ne bucuram sa va putem oferi servicii de foarte buna calitate prin intermediul Internet-ului.

Firma noastra a luat fiinta in anul 2005 fiind orientata inca de la inceput spre vanzarea de produse prin intermediul INTERNET-ului.

Gama de produse oferita acopera amenajarile si modificarile ce se fac intr-o locuinta:

-mobilier de serie sau la comanda
-bucatarii, dormitoare, camere de tineret, birouri, etc
-saltele, canapele, scaune, mese, usi glisante
-si alte produse de ambiental interior

Acestea se adreseaza atat persoanelor fizice cat si dotarilor office. Clientii nostri primesc marfurile fie prin mijloacele proprii de transport fie prin curier rapid.

Am construit o afacere orientata spre servirea clientului si suntem mandri de reputatia obtinuta, pentru serviciile noastre de o foarte buna calitate. De asemenea suntem mandri ca ne-am construit o echipa din angajatii nostrii, echipa ce are are aceleasi valori comune cu telurile firmei noastre: servirea ireprosabila a clientilor.

Atat clientii nostrii cat si angajatii nostrii sunt prioritati ale obiectivelor firmei noastre.

S.C. MOBSHOP DESIGN S.R.L. a crescut an de an si a devenit unul din cei mai mari comercianti online de mobila si decoratiuni.

Am inceput in 2005 ca o companie mica dar cu idei mari si cu un management cu multa experienta in domeniu. Ne-am axat aceasta afacere pe servirea ireprosabila a clientilor, adaugarea de servicii superioare (ex. Transport la domiciliu atat in cursul zilei dar si seara, pentru oameni foarte ocupati)

In anii care au trecut am devenit o companie importanta dar am pastrat obiectivele noastre: calitate si valoare superioara pentru serviciile prestate.

Detalii Contact

Adresa: Bd. Ion Mihalache Nr. 62, Sector 1, Bucuresti (in zona piata 1 Mai)
Tel: 0723.96.96.96
E-mail: silviu[@]mobshop.ro, madalin[@]mobshop.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online mobshop.ro

Website: www.mobshop.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online mobshop.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!