Magazinul Online mulier.ro

de

Descriere

Cine suntem noi?

Ei bine, mulier înseamnă, în limba latină, femeie. Astfel, ne-am dedicat eforturile pentru a satisface dorințele femeii. Dorința ei de a fi specială, dorința ei de a fi iubită, dorința ei de a capta atenția și, nu în ultimul rând, dorința ei de a pune stăpânire pe mintea bărbatului.

Magazinul nostru online comercializează lenjerie intimă de lux, costume de baie, accesorii pentru femei, rochii pentru seară sau pentru club, produse de machiaj și multe altele. Veți găsi atât articole de lenjerie intimă clasică, cât și cele mai noi și mai deosebite produse de lenjerie intimă de peste hotare.

Și totuși, cine suntem noi?

În spatele mulier.ro este o echipă tânără, ambițioasă și, nu în ultimul rând, foarte atentă. Suntem importatori direcți ai produselor pe care le comercializăm iar asta ne permite să facem o selecție riguroasă a produselor pe care urmează să le vindem. Alegem cele mai bune materiale pentru fiecare produs, astfel încât până și cele mai exigente gusturi să fie satisfăcute. Și pentru că produsele noastre nu trec pe la enșpe mii de comercianți, vă garantăm cele mai bune prețuri din piață, la cel mai înalt nivel de calitate.

Dacă vreți să ne cunoașteți mai bine, vă invităm să vă abonați și să fiți cu ochii pe blog-ul nostru. Urmează să apară niște chestii mișto pe acolo, tot felul de povești interesante și sfaturi prețioase. Iar dacă aveți o idee, o sugestie sau o problemă, vă invităm să ne contactați.

Câteva cuvinte, de încheiere…

Pentru că acest site este dedicat femeii, ne permitem să vă adresăm tuturor câteva cuvinte:
”Imperfecțiunea este frumusețe, nebunia este geniu și este mai bine să fii absolut ridicolă decât absolut plictisitoare” – Marilyn Monroe

Detalii Contact

Adresa: Bucuresti, Sector 1, Blvd. Ion Mihalache Nr.42-52
Tel: 0767 945 255
E-mail: contact[@]mulier.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online mulier.ro

Website: www.mulier.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online mulier.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!