Magazinul Online mydressing.ro

de

Descriere

MyDressing va ofera articole de imbracaminte si incaltaminte second hand, vintage si outlet ale unor marci celebre de lux si pentru clasa medie. La noi veti gasi peste 300 de marci si puteti alege din peste 5000 de produse care apartin unor designeri precum Ralph Lauren, Prada, Giorgio Armani, Birger et Mikkelsen, Burberry, Calvin Klein, Cavalli, Isabell Kristensen, Jacadi, Max Mara. Retailerii din topul mondial sunt si ei prezenti – Gap, H&M, Old Navy, Adidas, Nike, C&A, Mango, Zara, Esprit, Ecco, Robusto, Hush Puppies etc.

Ne-am dorit ca magazinul sa va dea sentimentul ca sunteti intr-un boutique elegant, luminos, plin de farmec. Indiferent de motivele pentru care cumparati de la noi, de placere, din pasiune pentru haine sau pantofi, din necesitate, speram sa fi reusit sa construim un spatiu in care sa va simtiti bine.

Ne straduim sa selectionam atent si exigent produsele, astfel incat starea acestora sa fie cat mai aproape de produsul nou.

Termenii folositi in definirea conditiei unui articol:

Produs outlet: produse noi, cu eticheta originala.

Stare excelenta: articolul este nou, fara eticheta, sau aproape nou.

Stare foarte buna: articole foarte putin purtate, fara uzura sau defecte vizibile. In cazul in care exista defecte, cum ar fi lipsa unui nasture, acestea vor fi specificate.

Stare buna: articole purtate un sezon, fara uzura pronuntata sau defecte. In cazul in care exista defecte (lipsa nasturi, pete etc.), acestea vor fi specificate.

Detalii Contact

Tel: 0766.336.738
E-mail: comenzi[@]mydressing.ro

Viziteaza Pagina Facebook pentru

Magazinul Online mydressing.ro

Website: www.mydressing.ro

Părerea ta contează!

Lasă un rating despre Magazinul Online mydressing.ro ,
Ajută viitorii clienți să aleagă optim!